سرپرست مخابرات استان:

ظرفیت واگذاری 8000 پورت "فیبرنوری خانگی" را داریم

سرپرست شرکت مخابرات استان کرمانشاه سهم مخابرات از بازار اینترنت خانگی در استان را 51 درصد اعلام کرد.

مهندس حمیدرضا امیری با حضور در دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) به تشریح وضعیت اینترنت و برنامه های مخابرات استان برای ارتقا آن پرداخت.

امیری با بیان اینکه راهکار موثر جهت افزایش سرعت اینترنت، ارتقا و افزایش استفاده از "فیبر نوری" است، گفت: با استفاده از فیبر نوری بسیاری محدودیت ها برداشته شده و هرچه نیاز مشترک باشد می توان به پهنای باند اضافه کرد.

این مسئول افزود: در همین راستا سال آینده طبق برنامه ریزی صورت گرفته 300 کیلومتر فیبرنوری در سطح استان انجام می شود که عمدتا به روستاها و مناطق محروم استان اختصاص دارد. از سال گذشته تاکنون نیز 200 کیلومتر پروژه فیبر نوری در سطح استان اجرایی شده است.

سرپرست مخابرات استان کرمانشاه کرد: هم اکنون در مجموع 5500 کیلومتر شبکه فیبر نوری در استان اجرایی شده و استان به این لحاظ وضعیت مناسبی در سطح کشور دارد.

ظرفیت 8000 پورت "فیبرنوری خانگی" در استان داریم/ 1500 پورت فیبرنوری متصل شده اند

سرپرست مخابرات استان کرمانشاه با اشاره به اجرای پروژه "فیبرنوری خانگی" از پنج سال پیش گفت: در این طرح فیبرنوری تا درب منازل برده شده و اینرنت خانگی از طریق فیبرنوری تامین می شود.

وی افزود: برای انجام این کار نیاز است که مشترکین هزینه ای را برای ایجاد زیرساخت فیبرنوری تا درب منزل پرداخت کنند و پس از آن هزینه ماهانه مصرف اینترنت هم لحاظ می شود.

امیری گفت: متاسفانه به دلیل قیمت بالا جهت تامین زیرساخت ها، استقبال چندانی از این طرح تاکنون صورت نگرفته است. البته دولت در این زمینه راهکارهایی دارد از جمله اینکه بتوان پرداخت هزینه زیرساخت فیبرنوری تا درب منزل را اقساطی کرد.

سرپرست مخابرات استان کرمانشاه از برنامه ریزی دولت برای افزایش فیبرنوری در کشور خبر داد و افزود: دولت برنامه دارد تا پایان عمر چهارساله خود 20 میلیون پورت فیبرنوری خانگی را واگذار کند و قطعا سهم مخابرات در این زمینه سهم بزرگی خواهد بود و استان کرمانشاه هم بسته به استقبال مردم از مزایای این طرح برخوردار می شوند.

وی افزود: هزینه تامین فیبر نوری تا درب منزل برای هر مشترک حدود دو تا سه میلیون تومان است که اگر قسطی شود قطعا استقبال از این طرح افزایش خواهد یابد.

امیری تصریح کرد: در حال حاضر طرح "فیبرنوری خانگی" عمدتا برای شرکت ها، ادارات، صنایع و ... که توان پرداخت هزینه های آن را دارند، اجرا می شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ظرفیت ایجاد هشت هزار پورت "فیبرنوری خانگی" را در استان داریم که تاکنون 1500 خانوار به آن متصل شده اند.

سرپرست مخابرات استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به افزایش مصرف اینترنت در دوران شیوع کرونا، گفت: در دوران شیوع کرونا با توجه به مجازی شدن بسیاری امور از جمله درس و تحصیل دانش آموزان و دانشجویان، مصرف اینترنت افزایش داشت.

وی افزود: امسال نیز با اوج گیری دوباره کرونا در پاییز و زمستان مجددا شاهد افزایش مصرف اینترنت نسبت به ماه های ابتدایی سال بودیم و مصرف مردم استان حدود 25 درصد افزایش یافت.

وی خاطرنشان کرد: با افزایش مصرف اینترنت در اواخر شهریور ماه امسال، مجبور شویم پهنای باند خروجی استان را از 40G به 60G برسانیم.

تمام شهرک های صنعتی استان به "فیبرنوری" متصل شده اند

سرپرست مخابرات استان کرمانشاه به اجرای طرح های فیبرنوری برای شهرک های صنعتی و پایانه های مرزی استان هم اشاره کرد و افزود: در حال حاضر شهرک های صنعتی استان به فیبرنوری متصل است، بجز شهرک های صنعتی شهرستان پاوه که در این زمینه تقاضایی نداشته اند.

وی افزود: همچنین شهرک های صنعتی جدیدی که به تازگی در حال احداث هستند فعلا پروژه فیبرنوری برای آنها اجرایی نشده است.

وی افزود: در حال حاضر تمامی واحدهای صنعتی در سه شهرک صنعتی بزرگ فرامان، بیستون و شهرک صنعتی جاده سنندج همگی به فیبرنوری متصل شده اند.

امیری گفت: شهرک صنعتی "زاگرس" هم در برنامه قرار دارد و بعد از تکمیل واحدها پروژه فیبرنوری برای آن اجرایی می شود.

پروژه فیبرنوری پایانه "سومار" امسال به پایان می رسد/ رسیدن فیبرنوری به "شیخ صله" نیازمند تامین اعتبار است

سرپرست مخابرات استان کرمانشاه با بیان اینکه پروژه فیبرنوری برای پایانه های مرزی استان اجرایی شده و بخشی از آن در حال اجراست، گفت: در سنوات گذشته دو پایانه پرویزخان و خسروی به فیبرنوری متصل شده اند.

وی افزود: پایانه شوشمی هم بعد از این دو پایانه به فیبرنوری متصل شد و نیمی از پایانه مرزی "تیله کوه" هم به فیبرنوری متصل شده است.

امیری با بیان اینکه اجرای پروژه فیبرنوری برای پایانه مرزی "سومار" در حال انجام است، گفت: این پروژه با صرف اعتبار 17 میلیارد تومان در مراحل پایانی قرار دارد و تا پایان سال اجرای آن تکمیل می شود.

وی خاطرنشان کرد: تنها پایانه مرزی که باقی مانده پایانه مرزی "شیخ صله" است که اجرای پروژه فیبرنوری برای آن هزینه بالایی نیاز دارد.

وی افزود: تامین اعتبار 10 میلیارد تومانی برای اجرای این پروژه از عهده ما خارج است و قرار است در این زمینه استانداری کرمانشاه همکاری داشته باشد و به محض تامین اعتبار این پروژه هم سال آینده اجرایی می شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400120201217
  • خبرنگار : 50182