انتشار شماره جدید نشریه دانشجویی «گامافود»

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فسا، شماره سوم از گاهنامه دانشجویی «گامافود» را منتشر کرد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، مقدمه، بررسی ارزش غذایی، مقایسه پارامترهای مختلف گوشت قرمز و سفید، عمر ماندگاری گوشت و فرآورده‌های آن و جمع‌بندی، عناوین مطالبی است که در این شماره نشریه دیده می‌شود.

جواد جوادیان، در مطلب سخن مدیرمسئول آورده است: «به مدد الهی و همت اعضای محترم نشریه علمی دانشجویی گامافود در سال اول شماره سوم در بهمن ماه 1400، منتشر شد. به دلیل اهمیت گوشت در برنامه غذایی افراد و نیز اهمیت تغذیه و اقتصادی آن در کشور، بر خود لازم دیدیم در این جلد به بررسی گوشت قرمز و سفید بپردازیم. ...»

محمدامین جعفری سردبیری نشریه دانشجویی «گامافود» را برعهده دارد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1400113022597
  • خبرنگار :