جواد تاراسی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: رتبه نخست کشوری تولید محصول زیتون با برداشت سالانه ۴۵ هزار تن، رتبه دوم در لوبیا قرمز با تولید ۳۵ هزار تن و رتبه چهارم در فرآوری محصول کشمش از نشانههای توان استان در بحث کشاورزی است که باید توجه ویژهای به این بخش شود.
وی با بیان اینکه زردآلو، سیب، انار، گندم و سیر از سایر محصولات تولیدی است که از نظر کیفیت در سطح کشور جایگاه خوبی را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: در چند سال گذشته توسعه صنایع تبدیلی و میزان فرآوری محصولات کشاورزی در استان زنجان روند رو به رشدی به خود گرفته و استان جزو پیشروها در این زمینه بوده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان با بیان اینکه کشاورزان زنجانی، تولیدکننده ۶۰ نوع محصول باغی و زراعی هستند، تصریح کرد: برای ارتقای بهرهوری و ایجاد ارزشافزوده در زمینه تولیدات، توسعه صنایع تبدیلی جزو برنامههای مهم در استان به شمار میرود.
این مسئول خاطرنشان کرد: سالانه بیش از ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی در استان زنجان تولید میشود که تولید بیش از ۱۳۴ هزار تن سیب در استان که از کیفیت بالایی برخوردار بوده زمینه صادرات این محصول را فراهم آورده است.
انتهای پیام