محمدرضا احمدی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری آزمون پروانه داوری، میانجیگری و جذب نیروی افتخاری شورای حلاختلاف، اظهار کرد: این آزمون صبح امروز (۲۹ بهمنماه) در بالاترین سطح کیفی و رعایت حداکثری پروتکلهای پیشگیری از کرونا در محل مجتمع جهاددانشگاهی زنجان برگزار شد.
وی ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این آزمون، افزود: بنای قوه قضائیه بر این است که به جای رسیدگیهای قضایی، نهادهای جایگزین دادگستری برای مردم ایجاد شود که موسسات داوری و میانجیگری، همچنین میانجیگران و صلحیاران در کنار شوراهای حلاختلاف و کادر دادگستری، جایگزین رسیدگیهای قضایی شود.
این مسئول با بیان اینکه امیدواریم طی دو تا سه سال آینده رسیدگی ۱۰ درصد پروندههای قضایی به میانجیگران و صلحیاران واگذار شود، ادامه داد: در این آزمون بیش از ۶۰۰ نفر از استان حضور داشتند که قریب به ۱۲۰ نفر مجوز دریافت خواهند کرد و بر اساس نیاز، این میزان تغییر میکند.
احمدی تصریح کرد: برنامه درازمدت این است که رسیدگی به ۲۰ درصد پروندههای قضایی به پذیرفتهشدگان آزمون واگذار شود که برای این امر مراجعه به این نهادها باید در بین مردم شناخته و مراجعه به آن نهادینه شود.
معاون قضایی رئیسکل دادگستری استان زنجان، هدف از ایجاد موسسات داوری و میانجیگری را دسترسی آسان و ارزانتر مردم به رسیدگیهای قضایی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر در استان ۲۲ موسسه داوری دارای مجوز وجود دارد، هر چند همه آنها فعال نیست.
معاون قضایی رئیسکل دادگستری استان زنجان با اشاره به اینکه امیدواریم روند مراجعه به موسسات داوری در ایران نهادینه شود، خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی زنجان توانست این آزمون را به صورت مطلوب و با توجه به شرایط کرونایی موجود برگزار کند، به همین خاطر معتقدیم ضریب ایمنی و اطمینان بالایی در برگزاری این آزمون وجود داشت.
انتهای پیام