رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد

ضرورت برگزاری کارگاه‌های آشنایی با مقررات انضباطی در دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر ضرورت برگزاری کارگاه های آشنایی با مقررات انضباطی دانشجویان در دانشگاه تاکید کرد و گفت:برگزاری این کارگاه ها برای نودانشجویان و همچنین دانشجویان سایر مقاطع آنان را بسیار کارآمد کرده و باعث کاهش بروز بسیاری از تخلفات دانشجویان می‌شود.

به گزارش ایسنا،  دکتر علیرضا زالی ضمن بیان این مطلب با اشاره به این که هدف از ایجاد کمیته های انضباطی در دانشگاهها، حرکت به سمت سالم سازی و پالایش درونی دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ها است، گفت: تعداد پایین پرونده های انضباطی دانشجویان به معنای اثربخشی اقدامات پیشگیرانه این کمیته است چرا که هدف ما  پیشگیری از بروز تخلفات دانشجویان می باشد و پیشگیری مقدم بر تشکیل پرونده است.
 
وی با اشاره به ماهیت شبه قضایی کمیته انضباطی دانشجویان، نهادهای شبه قضایی را مینیاتوری از نهادهای قضایی توصیف کرد.
 
دکتر زالی ارتباط بین کمیته انضباطی دانشگاه و دفتر مشاوره دانشجویی را اقدام بسیار ارزنده ای عنوان کرد و یادآور شد: برخی تخلفات مبنای فرایندی پیچیده ندارند و با توجه به جوان بودن و عدم پختگی اجتماعی دانشجویان ممکن است براثر جریانات هیجانی رخ دهند که با مداخلات مشاوره ای مشکل اساسا حل می شود.
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه به ضرورت و اهمیت اخلاق حرفه ای در دانش آموختگان حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: نقش پیشگیرانه کمیته انضباطی برای شکل گیری شخصیت حرفه ای مطلوب در دانشجو بسیار مهم است.
 
وی با اشاره به تنوع محیط های خدمتی، بالینی و آزمایشگاهی در دانشگاه های علوم پزشکی عرصه بروز تخلف را متنوع و پیچیده دانست و اظهاز نرد: این موضوع کار کمیته های انضباطی را سخت می کند و باید با تدابیر بیشتری این کار را انجام دهند.
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه از توفیقات کمیته انضباطی این دانشگاه در کسب رتبه عالی و نیل به دبیری کمیته انضباطی منطقه ۱۰ آمایشی تقدیر کرد و این دستاورد را نشان دهنده جایگاه ممتاز این کمیته برشمرد.

وی جهش  ۲۰ پله ای کمیته انضباطی دانشگاه و ارتقا از رتبه  ۲۳ به رتبه سوم کشوری را ستودنی و  حاکی از انجام یک کار سیستماتیک ارزشمند دانست و گفت: بررسی پرونده ها با نگاه واکاوی، بررسی ریشه ای و سبب شناسی هر پرونده با نگاه فرایندمحور ضروری است تا درصورت لزوم بازخوردهای لازم به حوزه های مختلف آموزشی و دانشجویی و فرهنگی و  پژوهشی و درمان ارایه شود.
 
دکتر زالی برگزاری کارگاه های آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات انضباطی دانشگاه برای نودانشجویان را بسیار کارآمد و باعث کاهش بروز بسیاری از تخلفات برشمرد و تاکید کرد: این کارگاه ها برای فراگیران سایر مقاطع نیز برگزار شود. زیرا بسیاری اوقات عدم آشنایی با مقررات انضباطی ممکن است باعث بروز تخلفات شود.  
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن بیان توصیه هایی خاطرنشان کرد: کمیته انضباطی باید یک نهاد تربیتی تلقی شود و  از آن به عنوان یک مجموعه آموزشی وتربیتی استفاده کنیم تا امکان اصلاح فرد فراهم شود.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی همچنین ارتباط سیستماتیک مستمر کمیته انضباطی دانشگاه و کمیته انضباطی وزارت بهداشت را بسیار مهم دانست و بر لزوم تعمیق این ارتباطات تاکید کرد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400112921972
  • خبرنگار : 71567