به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر علیرضا رستمی کیا اظهار کرد: تعدادی از مراکز پیش بینی شده برای تست کرونا به صورت شبانه روزی فعال بوده همچنین ۲ مرکز در شهرهای مریانج و قهاوند به مراجعان خدمات می دهند.
وی با بیان اینکه در این شرایط نیازی به گرفتن تست نبوده بلکه بروز علائم کرونا در شرایط همه گیری این ویروس به نشانه ابتلا به کرونا است اضافه کرد: برخی از کارمندان برای ارائه مدارک به محل فعالیت مبنی بر ابتلا به کرونا و استفاده از مرخصی استعلاجی مجبور به مراجعه به این مراکز هستند که طبق دستور استانداری می توان بدون نیاز به انجام تست به افراد دارای علائم البته با نظر پزشک مستقر در این مراکز، گواهی ابتلا به کرونا ارائه کرد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان از افراد دارای علائم کرونا خواست بدون نیاز به حضور در مراکز تجمیعی و اصرار به انجام آزمایش کرونا، نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و قرنطینه خانگی اقدام های لازم را انجام دهند.
دکتر رستمی کیا یادآور شد: تاکنون یک میلیون و ۲۰۷ هزار و ۵۳۸ دُز واکسن کرونا در شهرستان همدان تزریق شده که سهم نوبت اول ۵۲۹ هزار و ۶۶۴ دُز، نوبت دوم ۴۸۲ هزار و ۸۸۹ دُز و نوبت سوم ۱۹۴ هزار و ۹۸۵ دُز است.
به گفته وی هم اینک به طور میانگین روزانه چهار هزار دُز واکسن در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های واکسیناسیون این شهرستان تزریق می شود.
وی با بیان اینکه واکسیناسیون گروه سنی بالای پنج سال آغاز شده است، افزود: ارائه خدمات واکسیناسیون در ۳۶ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و چهار پایگاههای تجمیعی واکسیناسیون همدان انجام می شود.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان خاطرنشان کرد: موقع انجام واکسیناسیون، سن کودک باید پنج سال تمام باشد همچنین حضور و رضایت والدین برای واکسیناسیون این گروه سنی الزامی است.
دکتر رستمی کیا گفت: واکسن های مجاز برای این گروه سنی سینوفارم و پاستوکووک بوده و میزان تزریق و فاصله بین ۲ نوبت، مشابه گروه های سنی بالاتر یعنی چهار هفته است همچنین به منظور کاهش استرس و استقبال کودکان از تزریق واکسن، در یک بخش از پایگاه های واکسیناسیون فضاهایی با تزئین کودکانه دایر شده است.
انتهای پیام