دکتر ایوب توکلیان در این خصوص اظهار کرد: در حال حاضر بیشترین تمرکز ما بر روی کودکان مشکوک و مبتلا به کرونا است. آمار مبتلایان کووید اطفال بهصورت روزانه پایش میشود و در کنار آن پیگیر رفع مشکلات مربوط به این گروه از بیماران کرونایی هستیم.
وی با بیان اینکه بحث افزایش تختهای درمانی ویژه بیماران کرونایی بیمارستان اکبر در دستور کار قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: تمهیدات ویژهای در نظر گرفته شده است تا اگر با افزایش آمار کودکان مبتلا به کرونا مواجه شدیم از دیگر ظرفیتهای اختصاص یافته که قبل از موج ششم بحران کرونا پیشبینی شده بود، استفاده کنیم.
رئیس کمیته مراقبت و درمان قرارگاه عملیاتی مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: با وجود آنکه تعداد موارد سرپایی و بستری این گروه سنی در موج ششم بحران کرونا بسیار بیشتر از ۵ موج قبلی بوده، اما خوشبختانه تا این لحظه هیچگونه فوتی در میان کودکان مبتلا به کرونا به ثبت نرسیده است.
توکلیان ضمن اشاره به اینکه بازدید از بخشهای بستری کودکان مبتلا به کرونا به طور مستمر در حال انجام است، خاطرنشان کرد: وضعیت ضریب اشغال، تعداد تستهای مثبت و وضعیت امکانات موجود بهخصوص در بخشهای مراقب ویژه کرونا به صورت مستمر رصد میشود تا در صورت نیاز مناسبترین اقدام جهت خدمترسانی مؤثر به کودکان مبتلا به کووید صورت پذیرد.
ارجاع روزانه بیش از ۱۰۰۰ تست کرونا به آزمایشگاه کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد
همچنین دکتر سعید عامل جامهدار، مسئول فنی آزمایشگاه مرجع کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: روزانه بیش از ۱۰۰۰ تست به آزمایشگاه کرونا ارسال میشود و واریانت اومیکرون در میان نمونههای ارسالی کاملا غالب است که نشان از چرخش سریع بیماری در سطح جامعه دارد.
وی با اشاره به اینکه حدود ٦٠ درصد از نمونههای کرونا مثبت هستند، گفت: در دو هفته اخیر مواردی از بیماری آنفلوانزا وجود نداشته است. روند مثبت شدن نتیجه تستهای کرونا صعودی است و براساس برنامهریزیهای انجام شده، کمبودی به لحاظ کیتهای آزمایشگاهی وجود ندارد.
به گزارش وبدا، عامل جامهدار بیان کرد: ویروس اومیکرون به سرعت در جامعه در حال چرخش است و بهترین راهکار در پیشگیری از ابتلا به این بیماری رعایت دستورالعملهای بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون است.
انتهای پیام