حسین تاج در گفتوگو با ایسنا، با اعلام این خبر، اظهار کرد: این دوره در شش جلسه، ویژه پزشکان و دانشجویان رشتههای پزشکی در روزهای ۲۹،۲۸،۲۲،۲۱،۱۵،۱۴ بهمنماه از ساعت۸.۳۰ الی ۱۶ بعدازظهر برگزار شد.
وی افزود: در این دوره ۲۵ سرفصل شامل معرفی انواع زخمهای سوختگی، دیابتی، بستر، عفونی و ارتوپدی بهصورت تئوری و عملی ارائه شد.
دبیر علمی نخستین دوره مدیریت زخم ویژه پزشکان در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان بابیان اینکه این دوره بهصورت ترکیبی آنلاین و حضوری برگزار شد، تصریح کرد: ۲۵ الی ۳۰ نفر شرکتکننده این دوره در دو گروه آنلاین و حضوری به مدت ۴۴ ساعت از آموزشهای تئوری و عملی برخوردار شدند.
تاج با اشاره به اهمیت مدیریت زخم، گفت: گاهی یک زخم مزمن چندماه بیمار را درگیر و زمان بسیاری در روند درمان اختلال ایجاد میکند، از این رو لازم است پزشکان با جدیدترین روشهای مدیریت زخم آشنایی داشته باشند.
وی با بیان اینکه مدیریت زخم بین رشتهای است، اظهار کرد: در این دوره گروه اساتید شامل ۹ نفر از پزشکان مجرب این حوزه به ارائه تازهترین یافتههای مدیریت زخم پرداختند. روشهای پانسمان نوین در سیستمهای وکیوم تراپی، پلاسماتراپی، اوزون تراپی و ... آموزش داده شد.
وی بهروزرسانی آموزش بهویژه آموزشهای تخصصی همسو با فناوریهای نوین پانسمانی و درمانی مراقبت و درمان زخم، را عامل تسریع در بهبودی بیمار و کوتاه شدن زمان اقامت و بستری دانست.
انتهای پیام