قاسم جوادزاده در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه اصلاح ساختار واحدهای شالیکوبی موجب ارتقای امنیت غذایی و همچنین بهبود وضعیت بهداشتی برنج میشود، اظهار کرد: بسته بندی برنج اخیرا مورد توجه واحدهای شالیکوبی قرار گرفته است و از ۷۵۰ هزار تن برنج سفید تولید شده در گیلان ۱۲۰ هزار تن آن بسته بندی میشود.
وی افزود: با بستهبندیهای شکیل، برنج گیلان بیشتر به دنیا معرفی میشود.
جوادزاده ادامه داد: البته بسته بندی برنج باید قیمت منطقی داشته باشد و اگر بیش از اندازه به قیمت برنج بیافزاید، حقوق مصرف کننده تضعیف خواهد شد.
فقط ۱۰ تا ۱۵ درصد برنج بومی در دست کشاورزان است
وی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی از برنجکاران از رنج تولید برنج سود نمی برند و سود گرانی برنج به جیب دلال میرود، تصریح کرد: در حال حاضر برنجکاران ما اغلب محصول خود را فروخته اند و فقط ۱۰ تا ۱۵ درصد برنج دست کشاورزان مانده است چون کشاورز در زمان داشت پول قرض گرفته است و پس از برداشت برنج باید بلافاصه پول را بابت بدهکاریاش بپردازند
توازن عرضه و تقاضا از راهکارهای جلوگیری از افزایش قیمت برنج داخلی
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه برای جلوگیری از افزایش قیمت برنج باید توازن عرضه و تقاضا را متعادل کنیم، خاطرنشان کرد: مقرر شده است ۱۰ هزار تن برنج خارجی به گیلان برای متعادل شدن عرضه و تقاضا اختصاص یابد و به زودی ۴۰۰۰ تن برنج خارجی وارد استان ما میشود.
وی تصریح کرد: بخش از افزایش قیمت برنج دبه دلیل احتکار این محصول است و ۱۰۰ هزار تن برنج در دست دلالان است که موجب افزایش قیمت برنج داخلی شده است و قوه قضایه حتما با این متخلفین برخورد خواهد کرد.
انتهای پیام