امیرعلی حیدرامیری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ضرورت محقق شدن جهاد تبیین در انقلاب، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام راحل(ره) در سال ۵۷ به پیروزی رسید و این انقلاب برای نسل دهه ۴۰، ۵۰ مشخص و محرز و دهه ۶۰ نیز دفاع مقدس و شرایط را به شکل محسوس درک میکردند.
وی با بیان اینکه که نسل دهه ۴۰ و ۵۰ کاملاً اعتقاد داشتند که رژیم پهلوی رژیمی خونریز است که منابع کشور را به غرب هدیه میداد، ادامه داد: در دوران پهلوی شش میلیون بشکه نفت به فروش میرسید اما کار زیربنایی و عمرانی برای مردم انجام نمیشد این در حالی است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران شاهد جنگ تحمیلی بودیم.
امیری با بیان اینکه نسل دهه هفتاد شرایط انقلاب و جنگ تحمیلی را ندیده و ممکن است در شناخت مباحث مربوط به انقلاب دچار سوءتفاهماتی شود، ادامه داد: تبیین روایتگری و آگاهیبخشی دستاوردهای انقلاب به نسل دهه هفتاد و بعد از آن ضرورت دارد که مقام معظم رهبری با درایت خود جهاد تبیین را مطرح میکنند.
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه اگر در تبیین، تفسیر و روایتگری انقلاب ضعیف باشیم دشمن آنگونه که میخواهد روایت میکند، خاطرنشان کرد: روایت دشمن روایتی دروغین و بر مبنای خواستههای خود است به طوریکه در روایت دشمنان جای جلاد و شهید، ظالم و مظلوم عوض میشود کمااینکه در روایتگری دشمن، روایتگر فاسق است و کارش بر فریب و حقه استوار است.
وی با بیان اینکه دشمن ابزار رسانه قوی در دست دارد و صدها شبکه ماهوارهای در اختیار آنهاست، ادامه داد: امروزه دشمنان برای روایتگری خواستههای خود علاوه بر ابزار شبکههای ماهواره، سینمای هالیوود را در اختیار دارد و هر چه بخواهد آن را بیان میکند نه آنچه چه حق است و حقیقت دارد.
امیری با اشاره به درایت مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت جهاد تبیین، ادامه داد: نسل دهه هفتاد و بعد از آن باید علت انقلاب، چرایی، تداوم، نظامسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی انقلاب را به شکل حقیقی و واقعی بشناسد که این امر با جهاد تبیین، بهرهگیری از استدلال، آمار و ارقام خدمات انقلاب قابل انجام است.
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه جهاد تبیین بر هر رسانه و قلم به دستی واجب است، ادامه داد: در جهاد تبیین باید حسین زمان و یزید زمان را معرفی کرد این در حالی است که امروز دنیا به دو قطبی یزیدیان و حسینیان تبدیل شده است.
امیری روایتگری و تبیین دستاوردهای انقلاب را نوعی جهاد دانست و ادامه داد: بچههای جبهه و جنگ، رسانههای انقلابی، سخنوران، خبرنگاران، روحانیت و اصحاب رسانه نباید بگذارند جای ظالم و مظلوم و جلاد و شهید عوض شود یا به معنای دیگر نگذاریم سردار سلیمانیها دوباره ترور شخصیتی شود.
این مدرس دانشگاه در پایان با بیان اینکه امروز جهان تشنه معارف اسلامی و مفاهیمی چون مقاومت، انسانیت، ایثار و گذشت است، گفت: در جهاد تبیین باید واقعیتها را بیان کرد و نباید نسبت به جنگ رسانهای دشمن وادادگی داشته باشیم.
انتهای پیام