به گزارش ایسنا، کولیک (قولنج) نوزادی یکی از مشکلات شایع در نوزادان تازه متولد شده است. رژیم غذایی مادر در دوران بارداری نقش مهمی در سلامت مادر، رشد جنین و همچنین سلامت سیستم بدن نوزاد پس از تولد دارد.
محققان دانشکده علوم پزشکی شوشتر با انجام پژوهشی، به بررسی رژیم غذایی دوران بارداری در مادران دارای نوزاد مبتلا به کولیک پرداختند. نتایج این پژوهش نشان داد که ماداران دارای کودک مبتلا به کولیک، در زمان بارداری دریافت غذایی پنیر، ماهی و مرغ، میوه و سبزیجاتشان به میزان اندکی کمتر از سایر مادران بوده است.
همچنین میزان مصرف فست فود، نوع لبنیات و نوع روغن مصرفی این مادران در دوران بارداری، تفاوتی با سایر مادران نداشت.
نتایج این پژوهش که توسط شیرین امینی و با همکاری مهدی میرزانوری و محمد رضایی انجام شده، نشان میدهد که مادران نباید رژیم غذایی دوران بارداری خود را مقصر کولیک نوزادان خود بدانند، اما رژیم غذایی سالم اثرات ثابت شدهای بر جنین دارد.
انتهای پیام