به گزارش ایسنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان سهشنبه ۱۹ بهمنماه در این آئین با بیان اینکه دبیرخانه جشنواره از سه ماه گذشته در حال فعالیت است، اظهار کرد: به استناد آمار یونسکو، جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان جزو ۱۶ رویداد هنری مطرح است، این جشنواره دومین رویداد مهم عرصه نمایش پس از برگزاری جشنواره تئاتر فجر است.
احمدرضا احسانی خاطرنشان کرد: امیدواریم جشنواره بیست و هفتم نسبت به دورههای قبلی با کیفیتتر برگزار شود و بتواند به عنوان رویدادی فاخر و اثرگذار در کشور مطرح باشد.
وی همچنین تصریح کرد: همدان از لحاظ برخورداری از ظرفیتهای فرهنگی و هنری فاصله معناداری نسبت به سایر استانها دارد و تلاش ما این است برنامههای تخصصی در بخشهای مختلف در استان برگزار شود و جشنواره تئاتر ماحصل تلاشهای هنرمندان در طول سال باشد.
رئیس جشنواره بیست و هفتم با بیان اینکه باید بتوانیم با برنامهریزی، آینده بهتری را برای کودکان و نوجوانان کشور بسازیم، ابراز امیدواری کرد با تلاش همگانی به این مهم دست پیدا کنیم.
احسانی از ارسال بیش از ۴۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره خبر داد و افزود: تعداد آثار ارسالی نسبت به دورههای قبل ۴۰ درصد افزایش یافته است و به تبع افزایش کمی آثار، شاهد رشد کیفیت جشنواره نیز خواهیم بود.
دبیر بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان هم در این آئین گفت: ۶۰ گروه نمایشی از داخل و خارج از کشور در دوره بیست و هفتم جشنواره حضور دارند که از این تعداد ۱۰ گروه متعلق به همدان است.
امیر مشهدی عباس با بیان اینکه تلاش ما بر این بوده که جشنواره به بهترین شکل ممکن برگزار شود، اظهار کرد: میزان ارسال آثار در دوره بیست و هفتم نسبت به دوره قبل افزایش داشته و سه بخش به بخشهای جشنواره اضافه شده است.
وی با تأکید براینکه در سالهای اخیر همدان فعالیتهای بسیار زیادی در عرصه نمایش داشته است، خاطرنشان کرد: همواره پویایی و نشاط در بین هنرمندان تئاتر همدان در تولید آثار نمایشی دیده میشود و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعطای میزبانی جشنواره به همدان پویایی بیشتری را در بین هنرمندان استان همدان ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه خوشبختانه آثار با کیفیتی از استان به دبیرخانه ارسال شده است، یادآور شد: تماشاچیهای جشنواره تئاتر کودکان و نوجوانان همدان از بهترین تماشاگران هستند و امیدواریم امسال شرایط کرونا در ایام جشنواره بهبود پیدا کند تا بتوانیم شاهد حضور کودکان در سالن ها باشیم.
در ادامه این مراسم زهرا کامرانیان مدیر موزه تخصصی کودک و هیجان همدان نیز با بیان اینکه این موزه اولین موزه تخصصی کودک و هیجان کشور است، ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همیاری مدیران، این موزه به رشد بیشتری دست پیدا کند.
محمدطاها مددی نوجوان هنرمند همدانی در این مراسم پیام کودکان و نوجوانان استان همدان به بیست و هفتمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان قرائت کرد و سروش جمشیدی نیز با بیان اینکه فعالیت خود را با آثار کودک آغاز کرده است، گفت: کار کردن برای کودکان بسیار لذتبخش است و امیدواریم بتوانیم آثار بیشتری را برای آنها تولید کنیم.
در ادامه مراسم با حضور مسئولان فرهنگی و کودکان، پوستر بیست و هفتمین جشنواره بین المللی کودک و نوجوان رونمایی شد.
انتهای پیام