استاندار:

سیستان و بلوچستان در انتهای سرانه آموزشی کشور قرار دارد

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان با برخورداری از ۶ درصد جمعیت دانش آموزی کشور در انتهای سرانه آموزشی کشور قرار دارد.

به گزارش ایسنا- حسین مدرس خیابانی روز سه شنبه در آیین بهره‌برداری از ۹۳ پروژه آموزشی سیستان و بلوچستان که به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور معاون اول رییس جمهور برگزار شد اظهار کرد: سیستان و بلوچستان با رشد جمعیتی هشت درصدی در سال نیازمند توجه ویژه در حوزه آموزشی است در غیر این صورت در سال‌های آتی مشکلات جدی گریبانگیر آن خواهد شد.

استاندار در ادامه گفت: این استان برای رفع کمبودهای آموزشی و رسیدن به میانگین کشوری سالانه نیازمند ساخت ۲ هزار کلاس درس است.

وی بیان کرد: این استان با جمعیت ۸۵۰ هزار نفری دانش آموزی نیازمند بسیج همگانی و نهضت مدرسه‌سازی است که اگر صورت نگیرد با یک بحران جدی در این زمینه روبرو خواهیم بود.

وی تصریح کرد: با توجه به بنیه ضعیف اقتصادی مردم سیستان و بلوچستان، ایجاد مدارس شبانه روزی برای کاهش هزینه‌های تحصیل یک نیاز ویژه است و یک برش ویژه می‌طلبد.

مدرس خیابانی با اشاره به مشکل عدم ماندگاری معلمان و نیروی انسانی در سیستان و بلوچستان، بر ایجاد و تقویت مشوق‌ها در این استان تاکید کرد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400111914619
  • خبرنگار :