محمد مرادی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت استانداردسازی مدارس سنگی اظهار کرد: تا حدود دو سال پیش بیش از یک هزار کلاس سنگی در استان خوزستان وجود داشت. این کلاسها به دو بخش پرخطر و دارای شرایط بهتر تقسیم میشوند. دیوارهای کلاسهای پرخطر فاقد ملات بودند و عمدتا سقف استانداردی نداشتند بنابراین در دو سال اخیر تمرکز ما ابتدا روی استانداردسازی مدارس پرخطر بود.
وی با اشاره به کلاسهای استانداردسازی شده، ادامه داد: عمده این مدارس یک تا سه کلاسه و در مناطق عشایری و روستایی واقع هستند. از ۵۶۰ کلاس درسی که بازسازی آنها در قالب ۲۸۰ مدرسه در دست اقدام است، ۱۹۰ کلاس به صورت کامل استانداردسازی شدهاند و بازسازی ۳۷۰ کلاس دیگر نیز در حال اجرا است.
مشاور اجرایی ادارهکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان با اشاره به تلاش برای تکمیل استانداردسازی مابقی کلاسها، گفت: تلاش بر این است که مابقی کلاسهای در دست ساخت تا مهرماه ۱۴۰۱ کاملاً به بهرهبرداری برسند. به نظر میرسد که با این روند تا سال آینده عمده مدارس پرخطر یک تا سه کلاسه، با مدارس استاندارد جایگزین شوند.
مرادی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد نوسازی کلاسهای سنگی، اجرا شده یا در دست اجرا است، افزود: بازسازی مابقی مدارس سنگی نیاز به اعتبار دارد و با توجه به اینکه در دو سه سال اخیر با تورم مواجه بودهایم برای این مدارس باید برنامهریزی کنیم.
انتهای پیام