به گزارش ایسنا، استاندار مرکزی در سفر به ساوه افتتاح و کلنگ زنی ۱۰۲ پروژه دهه فجر این شهرستان را آغاز کرد. فرزاد مخلص الائمه در بدو ورود به ساوه پس از دیدار با امام جمعه با حضور در گلزار شهدای این شهرستان با قرائت فاتحه و اهدای گل، به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.
استاندار مرکزی در دیدار با امام جمعه گفت: به برکت انقلاب اتفاقات بسیار خوبی در کشور شکل گرفته و در حوزه های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی اقدامات چشمگیری صورت گرفته و جایگاه نظام اسلامی در سطوح بین المللی بسیار بالاست.
فرزاد مخلص الائمه افزود: راهبرد دولت سیزدهم حضور میدانی و مستقیم در بین مردم است. حضور مسئولان در جامعه مایه امید مردم است و با بازدید میدانی است که از مشکلات گره گشایی شده و می توان پروژه های نیمه تمام را با برنامه ریزی و تعامل تکمیل کرد.
وی به همگرایی بین قوای سه گانه اشاره کرد و افزود: باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد و با اتخاذ تدابیر لازم مطالبات مردم را برطرف کرد.
استاندار مرکزی گفت: استان مرکزی قطب صنعت کشور است و سهم عمده ای در تولیدات صنعتی دارد، اما برخی شرکت های استان به دلیل مشکلات تولیدی حتی در پرداخت حقوق ماهانه کارکنان خود مانده اند.
امام جمعه ساوه نیز گفت: ساوه قطب صنعت استان مرکزی است، اما با وجود این ظرفیت مشکلات فراوانی دارد.
حجتالاسلام جعفر رحیمی افزود: پایین بودن شاخص های حوزه درمانی و زیرساخت های حوزه فرهنگی و ورزشی موجب شده است که ساوه از امکانات لازم محروم باشد.
افتتاح شرکت زرین آیند با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان و ۸ میلیون یورو با ایجاد اشتغال برای ۷۰ نفر و شرکت ایلیا خودرو با سرمایه گذاری ۲۱۰ میلیارد تومان با ایجاد اشتغال ۱۹۳ نفر مستقیم، ۴۰۰ نفر غیر مستقیم و ظرفیت تولید روزانه ۵ دستگاه و ماهانه۱۱۰ دستگاه خودرو و واحد تولیدی شیشه فلوت دماوند با سرمایه گذاری ۲۱۰۰ میلیارد تومان و اشتغال ۴۰۰ نفر در شهر صنعتی کاوه از جمله برنامه های سفر استاندار مرکزی به ساوه است.
بهره برداری از مدرسه خیرساز صاحب الزمان(عج) در منطقه عباس آباد با صرف اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد تومان و نیز سردخانه تعاون روستایی با سرمایهگذاری ۱۲ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای ۳۶ نفر از دیگر برنامههای استاندار در ساوه است.
به گزارش ایسنا، همزمان با دهه مبارک فجر ۱۰۲ طرح عمرانی، اقتصادی، خدماتی و زیرساختی در این شهرستان بهرهبرداری یا کلنگ زنی خواهند شد.
برای بهرهبرداری یا آغاز عملیات اجرایی این طرحها، بالغ بر دو هزار و ۸۱۷ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده که برای هزار و ۷۷۵ نفر اشتغال پایدار ایجاد کرده است.
بهرهبرداری از شرکتهای متعدد صنعتی، احداث فضاهای آموزشی، ورزشی، تفریحی، سبز، درمانی و ساخت مسکن برای نیازمندان و دهکهای پایین، اجرای خط انتقال برق برای نقاط مختلف شهرستان، گازرسانی، آبرسانی و افزایش زیرساختهای مخابراتی و همچنین شروع بکار چند طرح کشاورزی و ابخیزداری و توسعه معابر روستایی از جمله طرحهای مهم قابل افتتاح در دهه فجر است.
در تعریف این طرحها، شاخصهایی مانند جذب سرمایهگذار، محرومیت زدایی، گسترش برخورداری های عمومی و عدالت اجتماعی برای رفاه حال مردم در شهر و روستا مدنظر بوده است.
انتهای پیام