احمدرضا عامری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: پروتکلهای جدیدی برای سفرهای جادهای بینشهری با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی مانند اتوبوس ابلاغ نشده است و بر اساس همان شرایط قبلی اجرا میشود.
وی افزود: در شرایط کنونی و در فصل زمستان معمولا سفرهای اتوبوسی کاهش پیدا میکند و هر قدر به اسفند ماه و پایان سال نزدیک تر میشویم این سفرها کمتر و کمتر میشود چرا که مردم عمدتا سفرهای خود را برای ایام نوروز برنامهریزی میکنند علاوه بر آن شیوع ویروس جدید کرونا با نام امیکرون سبب شده تا سفرهای بسیار کمتری انجام شود.
رییس اتحادیه تعاونیهای مسافری ادامه داد: در حال حاضر اطلاعات مسافران چک میشود و بخش حمل و نقل جادهای به سامانه امید متصل است و اگر مسافری به کرونا مبتلا باشد، نمیتواند با اتوبوس به سفر برود و بلیتی به او فروخته نمیشود.
عامری در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه آیا شرایط مسافران از نظر علائم بالینی چک و غربالگری میشود که اگر مسافری به کرونا مبتلا باشد از سفر او جلوگیری کنند؟ گفت: غربالگری مسافران در پایانههای مسافربری انجام نمیشود مگر به صورت رندوم اما مگر این غربالگری در بخشهای دیگر اجرا میشود که در سفرهای جادهای بینشهری هم اجرا شود؟
وی همچنین درباره وضعیت رانندههای اتوبوس در شرایط کرونایی و ادامه داشتن آن در دو سال گذشته و درخواست برای حمایت از حمل و نقل جادهای اضافه کرد: با شرایط و محدودیتهای مالی دولت توانی برای حمایت از بخش حمل و نقل ندارد و امیدواریم هر چه سریعتر این ویروس کرونا در کشور و جهان ریشه کن شود.
رییس اتحادیه تعاونیهای مسافری اعلام کرد: دریافت تسهیلات بانکی برای همه مردم به ویژه رانندگان اتوبوس کفش آهنی میخواهد و در این میان بعضیها می توانند این تسهیلات را دریافت کنند و برخی دیگر هنوز نتوانستند از وام های کرونایی استفاده کنند و انتظار ما این است که از بخش حمل و نقل به ویژه حوزه حمل و نقل جادهای حمایت بیشتری شود اما متاسفانه دولتمردان در همه حوزههایی که ما مربوط میشود، کمک های مادی مناسبی نکردند و تنها برای ما دعا میکنند.
انتهای پیام