به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور استانهای سازمان صداوسیما، یادواره شهید عبدالرسول مصطفایی - از شهدای صداوسیمای فارس و شهید شاخص رسانه ملی در سال ۱۴۰۰ - پنجشنبه (۱۴ بهمن) در سالن شهید رکنی صداوسیمای این استان برگزار شد.
در این مراسم که پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما به صورت ویدئو کنفرانس و محمد مهدی رحمتی سرپرست معاونت امور استانهای صداوسیما، حسین قرایی مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما، آیتالله کلانتری تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی و دیگر مقامات لشکری، کشوری و استانی حضور داشتند، از خانواده شهید عبدالرسول مصطفایی نخستین شهید خبرنگار دوران دفاع مقدس تجلیل شد.
رئیس صدا و سیما در سخنرانی آنلاین خود، ضمن تبریک حلول ماه رجب و سالروز میلاد امام محمد باقر(ع)، گرامیداشت دهه فجر و تسلیت رحلت آیتالله صافی گلپایگانی، با بیان اینکه شهدا حق حیات بر گردن ما دارند و باید قدردان این نعمت بزرگ باشیم، اظهار کرد: یکی از سختترین سخنرانیها، صحبت در مجالس شهدا و در محضر خانوادههای معظم شهداست، زیرا زبان از گفتن حق مطلب قاصر است و در وصف عظمت و بزرگی کسانی سخن میگوییم که از همه چیز خود گذشتند تا دین خدا، عزت، احترام، شرف و ناموس کشور باقی بماند.
جبلی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم در وصف شهدا خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن کریم میفرماید اگر شما توان داشتید میتوانستید مرگ را از خود دور کنید، مرگ مسیر و سرنوشت محتوم همه انسانهاست اما یک استثنا وجود دارد و آن شهدا هستند. خداوند در قرآن کریم میفرماید گمان نکنید شهدا مردهاند، بلکه آنان زندهاند و نزد پروردگارشان روزی میگیرند.
رئیس سازمان صدا و سیما ادامه داد: این آیات در خصوص شهدا نشان میدهد شهدا مرگ را در مسیرشان ملاقات نخواهند کرد و نه تنها گمان نکنید که شهدا مردهاند بلکه به زبان هم نیاورید.
جبلی با اشاره به دیدار خود با آیتالله جوادی آملی و سخنان این مرجع تقلید در خصوص شهدا، گفت: وی در بیان زنده بودن شهید و حاضر و ناظر بودن شهدا تاکید داشت که شهدا به خداوند از اینکه این نعمت بزرگ را به آنان عطا فرموده خوشحالند و از پروردگار طلب بشارت و مژده میکنند و از او میخواهند تا کسانی که این نعمت نصیبشان نشده را به شهدا ملحق کند و در این مسیر قرار دهد چون شهدا چشم نگران و چشم انتظار ما هستند.
رئیس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه شهدا بهترین، بزرگترین، ارزشمندترین و موثرترین الگو برای ما در مسئولیتهای مختلف به شمار میروند تصریح کرد: در دوره تحول رسانه ملی بهترین سرمشق شهدا هستند.
وی به وصیت نامه شهید عبدالرسول مصطفایی اشاره کرد و گفت: این شهید در وصیت خود مینویسد شهادت آغازگر زندگی واقعی و معراج به سوی خداست.
جبلی تصریح کرد: در دوره جدید رسانه ملی که با شعار هویت محوری و عدالت گستری توصیف شده است، منویات، انتظارات، فرمایشات و توقعات رهبر معظم انقلاب، مردم و خانواده شهدا و ایثارگران مسیر را برای ما روشن کرده و امیدواریم خداوند مسیر و اهداف شهدا را نصیبمان فرماید و ما را در پیمودن این مسیر نورانی و درخشان توفیق دهد.
مدیرکل مرکز فارس: انقلاب اسلامی، گفتمانی جدید در سطح جهانی است
در بخش دیگری از این همایش، مدیرکل صداوسیمای فارس هم با گرامیداشت یاد شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامیشهید عبدالرسول مصطفایی را فخر رسانه ملی دانست و با گرامیداشت ایام الله دهه فجر ابراز کرد: نظام جمهوری اسلامی هدیه الهی به ملت ایران است و خداوند مهر امام و مهر انقلاب را به دل مردم انداخت و مردم جلو آمدند و پشت سر امام خود، روحانیت و مرجعیت قرار گرفتند و این اتفاق بزرگ را که گفتمانی جدید و بیانی نو است رقم زدند .
سهرابی با بیان اینکه وقتی ملت در راه آرمانهای خود استوار و ثابت قدم ماند خداوند برکات و رحمت خود را بر او نازل میکند افزود: ۴۳ سال است که این ملت در لبیک به امام راحل و پیمان با رهبر معظم انقلاب مقاوم و صبور در حال کار و فعالیتند.
مدیرکل صداوسیمای فارس تصریح کرد: شهدا شاخص ما هستند و بزرگداشت شهدا برای این است که راه و مسیر را گم نکنیم و در این دنیای پیچیده عصر رسانه که پیامهای متعدد و متنوع تولید و انسان دچار سردگمی میشود با قوت و قدرت برای تحقق آرمانهای والای اسلام و انقلاب حرکت کنیم.
تقدیر از خانواده نخستین شهید خبرنگار دوران جنگ
در این مراسم از خانواده معظم شهید عبدالرسول مصطفایی نخستین شهید خبرنگار دوران دفاع مقدس با اهدای تندیس و لوحی به امضای دکتر جبلی رییس سازمان صداوسیما قدردانی شد.
همچنین از فضل الله صابری نویسنده کتاب فرکانس ۱۱۶۰ برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی و برنده جایزه ادبی جلال آل احمد نیز تقدیر به عمل آمد.
به گفته او، این کتاب روایت فعالیتهای هنری و حضور مستمر شهید مصطفایی در جهبههای آبادان و خرمشهر است.
در ادامه بخشهایی از مستند گلوله و نوار در خصوص شهید عبدالرسول مصطفایی به نمایش درآمد و در پایان هم ارتباط زنده تصویری با آبادان در نقطه صفر مرزی و محل عملیات شهید مصطفایی برقرار و از زبان علی پارسا یکی از همرزمان شهید عبدالرسول مصطفایی گوشه هایی از رشادتها و جان فشانیها این شهید عالی مقام بیان شد.
شهید عبدالرسول مصطفایی سال ۱۳۳۶ در خوزستان متولد شد و سال ۱۳۵۹ در جبهههای نبرد حق علیه باطل به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
انتهای پیام