مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران:

بیش از ۹۸ درصد کشور گازرسانی شده است

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: بیش از ۹۸ درصد کشور گازرسانی شده است.

مجید چگنی در آئین طرح گازرسانی به شهرهای پول و کجور نوشهر و بلده نور و ۱۸۵ روستای مسیر این طرح با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد کشور گازرسانی شده است، اظهار کرد: بیش از ۹۰ درصد روستاهای کل کشور از نعمت گاز بهره مند هستند.

وی به دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی در طول این ۴۳ سال اشاره کرد و گفت: تا پیش از انقلاب تنها ۹ شهر و سه روستا گازرسانی شده بود و در مجموع ۲۰۰۰ متر شبکه وجود داشت اما در حال حاضر به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و خون شهدا در حال ۱۲۶۰ شهر ما از نعمت گاز برخوردار هستند و بیش از ۳۵ هزار روستا دارای گاز هستند.

مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: حدود ۷ هزار روستای کشور باقی مانده است تا به طور کامل همه روستاها گازدار شوند که تا سال آینده تقریبا به همه روستاها گازرسانی خواهد شد و همه کشور از این نعمت برخوردار خواهند شد.

چگنی با تاکید بر اینکه باید قدر نظام و انقلاب را دانست، افزود: رویکرد رئیس جمهور و وزرای کابینه جهادی است و به طور حتم طی چند ماه گذشته این احساس بوجود آمده که تحولی ایجاد شده است که واکسن یکی از این رویکرد ها بود.

وی افزایش فروش نفت را طی این چند ماه نسبت به گذشته یکی دیگر از رویکردها عنوان کرد و گفت: میزان تولید گاز و تبادلات در منطقه نسبت به گذشته متفاوت شده است و این موضوع نشان دهنده پای کارآمدن نیروی جهادی و روی دادن اتفاقات خوب است.

چگنی از مسئولان گاز استان  و پیمانکاران پروژه خواست تا با تمام امکانات پای کار این پروژه بیایند و کمتر از مدت سه سال آنرا به پایان برسانند.

ایجاد پالایشگاه لبنیات در آینده نزدیک در آمل

سید محمود حسینی پور استاندار مازندران نیز در این آئین با بیان اینکه دوره ای که در آن زندگی می کنیم دوره مردم سالاری دینی است، اظهار کرد: در حکومت طاغوت در این مناطق وضعیت روستائیان چگونه بود و مردم ما به چه شرایط معیشتی بدی زندگی می کردند.

وی با اشاره به اینکه به برکت خون شهدا و تدابیر امام راحل، این مردم با نهضت انقلاب اسلامی توانستند شرایطی را ایجاد کنند که حاکمان ظالم را از این کشور خارج کنند و در فضای مردم سالاری دینی خود مردم بر وضعیت خودشان حاکم شوند، افزود: انقلاب اسلامی بزرگترین نعمتی است که خدا به ما داده است.

استاندار مازندران با بیان اینکه در گذشته کشور از نعمت آب آشامیدنی ،برق، جاده و بسیاری از نعمات بی بهره بود، تصریح کرد: هیچ امکاناتی در روستاها وجود نداشت و مردم در فلاکت به سر می بردند اما اکنون به برکت انقلاب اسلامی، وجود امام (ره) و شهدای گرانقدر امکانات اولیه زندگی همانند شهرها به روستاها رفته است.

حسینی پور امکانات در روستاها ناکافی دانست و گفت: باید امکانات بیشتری به روستاها برده شود زیرا یکی از گرفتاری های اصلی در روستاها با وجود اینکه امکانات گسترش یافته است اینکه  خالی از سکنه شده است.

وی با بیان اینکه احیای اقتصاد روستا در مازندران  یکی از برنامه های محوری است، تصریح کرد: زیرا بهترین شرایط آب و هوایی و نیروی انسانی در روستاها وجود دارد، اما  بیشتر روستائیان شرایطی دارند که شغل های ضعیفی را در شهرها انتخاب می کنند .

استاندار مازندران با تاکید براینکه باید با انتقال امکانات بیشتر به روستاها، زمینه های مهاجرت معکوس فراهم شود، یادآور شد: این امکاناتی که جمهوری اسلامی به روستاها می برد صرفا برای خوش نشینی در روستاها نیست هرچند این افراد هم باید استفاده کنند اما هدف اصلی مهاجرت معکوس به روستاهاست.

حسینی پور با بیان اینکه در چند سال اخیر مجددا بازگشت جوانان به روستاها شروع شده است، افزود: برای احیای اقتصاد روستاها بدنبال تشکیل تعاونی های روستایی هستیم که جوانان‌ استان می بایست در تشکیل این تعاونی ها پای کار بیایند و تسهیلات نیز برای رشد و توسعه اقتصاد روستاها در اختیار آنها قرار می گیرد.

وی گفت: یکی از دغدغه های اصلی روستاییان چگونگی فروش محصولات است که کنسرسیوم خرید محصولات تولیدی روستائیان در استان راه اندازی می شود تا واسطه بازی و سوداگری از بین برود.

استاندار مازندران از ایجاد پالایشگاه لبنیات در آینده نزدیک در آمل خبر داد و گفت: این پالایشگاه بیش از ۱۰۰ محصول را تولید می کند.

حسینی پور با اشاره به تولید نرم افزاری جهت از بین بردن واسطه گری و سوداگری  توسط  یکی از شرکت‌های دانش بنیان، ابراز کرد:  در این نرم افزار محصولات مستقیم عرضه می شود و هر روستایی با ورود به این سامانه، محصولات را به نمایش می گذارد و مردم در هر نقطه  اقدام به خرید محصولات می‌کنند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ / ۲۱:۴۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400111411096
  • خبرنگار : 50201