دکتر مظاهر بابایی پنجشنبه 14 بهمن در مراسم اختتامیه جشنواره تجسمی قرآن با عنوان "شهود قدسی" که با حضور مسئولان ارشد حوزههای علمیه فارس، امام جمعه موقت شیراز و معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کشور، در شیراز برگزار شد، مبنا قرار دادن قرآن در اقدامات فرهنگی و هنری را موجب تاثیرگذاری بیشتر این فعالیتها دانست.
بابایی با اشاره به آموزهای برگرفته از خطبه 158 نهج البلاغه، با این مضمون، "آگاه باشید که دانش آینده، اخبار گذشته و درمان دردهایتان و نظم میان شما در قرآن است." گفت: فعالیتهای ظاهری مربوط به قرآن کریم، دروازه ورود و به این جهت بسیار مهم است.
رئیس جهاددانشگاهی فارس ادامه داد: کسی که این فعالیتها را کوچک بشمارد، به هیچ وجه شناخت و درک درستی از فعالیتهای قرآنی ندارد. مقصد نهایی اما بحثهای معارفی و محتوایی است و عرضه اینها در قالب هنری و رسانهای جدید مؤثر است.
بابایی با بیان اینکه لازم است محتواهای خلاصه و گویا و موثر قرآنی برای ارائه در حوزه های فرهنگ، هنر و رسانه تهیه شود، خاطرنشان کرد: فعالیت های قرآنی باید با هدف فرهنگ سازی انجام شود و در جزئیات کارها به این موضوع توجه داشته باشیم. بنابراین تغییر فرهنگ به تغییر رفتار نیاز دارد و توجه به این موضوع هم ضروری است.
رئیس جهاددانشگاهی استان فارس با اشاره به اهمیت قرآن و در مفاهیم و عمل به آموزههای آن، گفت: دلیل اغلب مشکلات امروز دوری از آموزه های قرآنی و عمل نکردن به آنهاست.
دکتر مظاهر بابایی گفت: جشنواره شهود قدسی یکی از ابتکارات و اقدامات جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی، پژوهشی، فرهنگی در راستای ترویج مفاهیم و آموزههای قرآنی با استفاده از زبان تاثیرگذار هنر است.
او با بیان اینکه طی چهار دوره گذشته این جشنواره شاهد خلق آثار ممتازی در حوزه مفاهیم قرآنی بوده ایم، گفت: امکان استفاده مطلوب از این تولیدات و آثار در بخشهای مختلف وجود دارد.
رئیس ایسنا منطقه فارس با اشاره به تاثیر رسانه و فضای مجازی در دنیای امروز و توجه جوانان و نوجوانان به این عرصه، پیشنهاد داد که در ادوار آینده رسانه و فضای مجازی به این جشنواره قرآنی اضافه شود.
رئیس جهاددانشگاهی فارس همچنین از فراهم شدن بستر برای استفاده از آثار خلق شده در این جشنواره و دیگر جشنوارههای قرآنی جهاددانشگاهی به عنوان نمادها و المانهای شهری در شیراز خبر داد.
انتهای پیام