حجت طباطبایی در نشست خبری نوزدهمین دوره جشنواره فیلم فجر مشهد که چهارشنبه، ۱۳ بهمن ماه، در پردیس سینمایی هویزه برگزار شد، در رابطه با جزئیات فروش بلیت نوزدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد اظهار کرد: از ساعت ۲۱ امشب سامانه برای خرید بلیت بازگشایی میشود و مخاطبان میتوانند بلیت خود را به قیمت ۳۰ هزار تومان از سه سامانه اینترنتی بلیت را خریداری کنند. با استفاده از هر کد ملی میتوان تا سه بلیت خریداری کرد و فروش گیشه به صورت حضوری نخواهیم داشت. همچنین در هر روز ۲ سانس در ساعتهای ۱۸ و ۲۰:۳۰ در سینماها برای اکران فیلم وجود دارد و احتمالا در برخی از فیلمها و سینماها اکران در ساعت ۱۵ نیز داشته باشیم.
مهدی شاد، رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی نیز در ادامه این نشست با اشاره به برنامهسازی و تولید محتوای رسانهای هشت رسانه منتخب مشهد در هر کدام از سینماهای حاضر در جشنواره فیلم فجر مشهد بیان کرد: به جهت تقویت رویداد رسانهای جشنواره فیلم فجر در مشهد درخواستی مبنی بر این داشتیم که فعالان رسانهای حضور متمرکز در هشت سینما داشته باشند که ذیل فیلم و اتفاقات جشنواره بسته خبری تولید کنند. بر این اساس ۱۲ درخواست از رسانههای مختلف برای در اختیار گرفتن یکی از سینماهای حاضر در جشنواره فیلم فجر مشهد در راستای تولید محتوا و برنامهسازی به دست ما رسید. ما نیز خواهش کرده بودیم که آنها به ما برنامههای خود را ارائه کنند که از پس از بررسی برنامه آنها، هشت رسانه انتخاب شدند.
پراکنده شدن اصحاب رسانه در سینماهای مختلف جشنواره
وی با اشاره به اینکه انتخاب یک سینما به عنوان سینمای ویژه رسانه باعث میشود تا اهالی رسانه بازخوردهای مردم در سینماهای دیگر را مشاهده نکنند، از تقسیم کردن سهمیه حضور خبرنگاران در سینماهای مختلف مشهد خبر داد و گفت: با توجه به اینکه سال گذشته تمام اصحاب رسانه در یک سینما حضور داشتند و این اتفاق، بینظمیهایی را ایجاد کرد، تصمیم گرفتیم که علاوه بر سینما آفریقا، اهالی رسانه در رسانه به صورت رندوم در هفت سینمای دیگر نیز مستقر شوند.
شاد اضافه کرد: بلیت هر کدام از اصحاب رسانه را برای تماشای هر فیلم ما مشخص میکنیم و اعلام میکنیم که به کدام سینما مراجعه کنند.
اختصاص سهمیه تماشای رایگان فیلم برای نشریات دانشجویی
رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی در پاسخ به انتقاد از سهمیهبندیهای ویژه اهالی رسانه و اختصاص سهمیه حضور برای رسانههای غیررسمی مانند نشریات دانشجویی خاطرنشان کرد: ایجاد سهمیه برای فعالان رسانهای دانشآموزی، دانشجویی، فعالان حوزه زنان و گروههای تشکلی و موسسات تولید محتوای رسانهای جدای از سهمیه رسانههای رسمی است و اگر دانشجویی در درگاه ثبتنام سهمیه فعالان رسانهای ثبتنام کرده است، او فعال رسانهای دانشگاهش بوده است. مصداق آن را اگر بخواهم بگویم این است که ما در جشنواره فیلم فجر مشهد برای نشریات دانشجویی سهمیه در نظر گرفتهایم و اینگونه نیست که سهمیهای غیر از تیپ رسانهای داشته باشیم.
وی ادامه داد: سهمیههای رسانهها نسبت به سال گذشته دوبرابر شده، اما اینکه چرا سهمیه یک رسانه نسبت به سال گذشته کاهش یافته باید از طریق روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی پیگیری شود که در نتیجه یا اصلاح صورت بگیرد و یا منطق انجام این کار را متوجه شویم. بلیتها با یکدیگر تداخل ندارد و سهمیهای که برای رسانههای غیررسمی انتخاب شده، به صورت دقیق انتخاب شده است.
به گزارش ایسنا، نوزدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد از ۱۵ تا ۲۲ بهمنماه به میزبانی هشت پردیس سینمایی هویزه، ویلاژتوریست، اطلس، گلشن، آفریقا، پارکبازار، برفی و سیمرغ در مشهد فعالیت خواهد کرد. ۱۶ فیلم به صورت ثابت در جشنواره فیلم فجر مشهد حضور خواهند داشت که فیلمهای «علفزار»، «دِرِب»، «نمور»، «بی مادر» و «۲۸۸۸» و «نگهبان شب» در بین آنها حضور نداشته و اکران آنها مشروط به توافق هر سینما با تهیهکننده فیلم مربوطه است.
انتهای پیام