میثم سفیدگران در گفت و گو با ایسنا، یکی از رویکردهای اصلی مدیریت منابع طبیعی را طی یک دهه اخیر، مدیریت مشارکتی منابع طبیعی بیان و اظهارکرد: دستیابی به اهداف اصلی سازمان یعنی حفظ، حراست، احیا، توسعه و بهره برداری بدون مشارکت حداکثری مردم معنای واقعی به خود نخواهد گرفت .
وی گفت: همیاران طبیعت یکی از مهمترین ظرفیت های موجود در راستای فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و مشارکت داوطلبانه در امر حفاظت از این سرمایه های عظیم هستند.
رئیس آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی خراسان شمالی با بیان اینکه همیاران طبیعت در سه گروه دانش آموزی، مروج و محافظ قرار می گیرند، افزود: تمام سطوح دانش آموزی اعم ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان که علاقهمند به طبیعت و فعالیت در زمینه ی ترویج فرهنگ منابع طبیعی باشند می توانند در این طرح شرکت کنند.
وی با اشاره به وظایف همیاران طبیعت بیان کرد: تلاش در جهت ارتقاء سطح دانش و بینش جامعه هدف در زمینه حفظ و احیای منابع طبیعی، تلاش در جهت توسعه فرهنگ منابع طبیعی و شرکت در کلاس های آموزشی ترویجی در راستای اهداف سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور از جمله وظایف این افراد است.
وی از راهاندازی سامانه جدید جذب همیاران طبیعت به نشانی https://hamyartabiat.frw.ir خبر داد و افزود: متقاضیان میتوانند مشخصات خود را در این سامانه وارد کنند که پس از تائید کارت همیار طبیعت با اعتبار پنجساله از سوی اداره کل صادر میشود.
انتهای پیام