به گزارش ایسنا، شبکه خبری سی.ان.ان به نقل از دو تن از مدیران دفاعی دعوت شده به این نشست نوشت، هدف اصلی این نشست که خبرش نخستین بار چند روز پیش از سوی پایگاه دیفنس وان منتشر شد، "برانگیختن کلیت صنعت مافوق صوت" و "تشویق این صنعت به تسریع پیشرفتش" است.
اکتبر ۲۰۲۱، ژنرال جان هایتن، معاون وقت رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، هشدار داد که چین به زودی از واشنگتن و مسکو در زمینه توانمندی های نظامی پیشی خواهد گرفت. هایتن ادعا کرد که پکن طی یک دوره پنج ساله صدها آزمایش تسلیحات مافوق صوت را در مقابل ۹ آزمایشی که توسط آمریکا تکمیل شدند، انجام داده است.
نشست مجازی روز پنجشنبه به ریاست کاتلین هیکس، معاون وزیر دفاع آمریکا و با حضور هایدی شیو، معاون تحقیقات و مهندسی وزیر دفاع برگزار خواهد شد.
اریک پاهون، سخنگوی پنتاگون در بیانیه ای از طریق ایمیل به دیفنس وان گفت: این جلسه بخشی از تعاملات منظم (هیکس) با این صنعت در زمینههای کلیدی نوآوری و نوسازی و همین طور با هدف تقویت روابط و بحث در مورد راههای تسریع توسعه قابلیتهای پیشرفته و مفاهیم عملیاتی جدید است.
بر اساس گزارشها، موضوعات این نشست شامل "مفاهیم مهندسی سیستم ها تا نیروی کار تولید" خواهد بود.
شرکت کنندگان در آن شامل شرکتهای لاکهید مارتین، ریتیون تکنولوژیز، بوئینگ، نورتروپ گرومن، لیدوس، ایروجت راکت داین، بی.آ.ای سیستمز و چندین شرکت تسلیحات سازی بزرگ دیگر خواهد بود.
سخنگوی پنتاگون خاطرنشان کرد که این نشست کم سابقه وزارت دفاع آمریکا با تصمیم گیرندگان این صنعت نیز به عنوان فرصتی برای لوید آستین، رئیس پنتاگون به منظور ارائه "اظهارات مختصر و چارچوب دهنده" است.
در اواخر نوامبر ۲۰۲۱، ژنرال دیوید تامپسون، معاون رئیس عملیاتهای فضایی پنتاگون اظهار داشت که آمریکا به میزان قابل توجهی از روسیه و چین در زمینه آزمایش سلاح های مافوق صوت عقب است. موشک های مافوق صوت حداقل پنج برابر سرعت صوت (تقریباً ۶۱۱۶ کیلومتر در ساعت) حرکت می کنند.
ژنرال تامپسون طی حضورش در مجمع امنیت بین الملل هالیفاکس گفت: ما از نظر برنامه های مافوق صوت به اندازه چینی ها یا روس ها پیشرفته نیستیم.
انتهای پیام