به گزارش ایسنا بنابر اعلام کاریک وب، سایت سازها نکات مثبتی دارند که قطعاً با دانستن آنها دیگر کسی به سراغ طراحی سایت با استفاده از کدنویسی نمیرود. به همین دلیل است که بسیاری از مراجع، ورود سایت سازها به دنیای اینترنت را تحولی عظیم در آینده طراحی سایت میدانند. در این مطلب میخواهیم به چند نمونه از مزایای سایت سازهای ایرانی نسبت به طراحی سایت اشاره کنیم. قطعا در پایان این مطلب نقش سایت سازها در بالا رفتن کیفیت یک وبسایت برای شما نیز مشخص خواهد شد.
سایت سازها در هر لحظه به روز رسانی شوند
سایت ساز یک پلتفرم، زیرساخت یا یک ساختار برنامهریزی شده بوسیله بهترین شرکت های طراحی سایت است، که دائما قابلیتهای جدیدی به آن اضافه میشود. این سایت سازها معمولاً در طول زمان و با پیشرفت تکنولوژی، جلو رفته و تمام قسمتهای آن در هر لحظه بهینه میشود. البته نمیتوانیم این موضوع را به تمام سایت سازها نسبت دهیم. اما به طور کلی یک سایت ساز پیشرفته و مناسب باید با تکنولوژیهای روز دنیا سازگار باشد.
یک شرکت طراحی سایت، چگونه سایت سازها را به روز رسانی می کند؟
تمام سایت سازها که توسط یک شرکت طراحی سایت طراحی می شوند، روی هستهای مرکزی که همانند یک نرمافزار عمل میکند، پیاده میشوند. تولیدکننده یک سایت ساز حرفهای باید در هر ماه چندین بار آن را آپدیت کند و به این صورت خود به خود این به روزرسانی برای تمام سایت سازهایی که تولید کرده اتفاق میافتد. یعنی وبسایتهایی که با این سایت سازها طراحی شدهاند، به صورت اتوماتیک آپدیت خواهند شد. با این فرایند، چند سال دیگر اگر کارفرما بخواهد سایتش را تغییر دهد نیازی به عوض کردن کل سایت ندارد. چرا که در هر لحظه وبسایت او بهروز رسانی شده است.
مشکلات به روز رسانی در وبسایتهای اختصاصی
فرض کنید سایتی را به صورت کدنویسی، بارگذاری کرده و یکسال از شروع آن میگذرد. در این یکسال مطمئناً استانداردهای جدیدی وارد فضای وب میشوند و عملاً سایتی که در یکسال گذشته طراحی شده، باید نسبت به آنها به روزرسانی شود. در این شرایط کارفرما، باید به دنبال طراح سایت قبلی باشد که بتواند وبسایت خود را آپدیت کند. برای اینکار باید کدها دوباره بازنویسی شود که عملاً همچین چیزی امکانپذیر نیست و اگر هم باشد، مطمئنا بهً هزینه و زمان زیادی نیاز دارد.
مشکلات به روز رسانی در طراحی سایت به وسیله وردپرس
در مورد سایتهای وردپرسی نیز در هنگام به روز رسانی با مشکلاتی روبهرو هستیم. پلاگینهایی که روی وبسایت وردپرسی هستند، باید به مرور زمان آپدیت شوند. برخی از این پلاگینها نسخههای پولی بوده و نیازمند پرداختهای دلاری میباشند. در صورتی که این پلاگینها به صورت رایگان به روزرسانی شوند نیز ریسک خطرات احتمالی وبسایت بالا میرود. زیرا پلاگینهای رایگان، در دسترس همه بوده و استاندارد مشخصی ندارند. همچنین ممکن است، بسیار کند عمل کرده و در نتیجه بار سرور را زیاد کنند.
اهمیت به روزرسانی سایت سازها در شرکت های طراحی سایت
به روز رسانی منظم سایت سازها، برای افراد یا شرکت های طراحی سایتی که مدیریت تعداد زیادی سایت را در دست دارند، بیشتر اهمیت دارد. فرض کنید فردی ۲۰ وبسایت دارد، این ۲۰ سایت باید در ۲۰ هاست مختلف، یا اگر همه آنها روی یک هاست مشخص باشند، به میزان ۲۰ بار آپلود شود.
اگر هر سایتی، ۲۰ یا ۳۰ مگایابت فایل داشته باشد، باید این حجم از اطلاعات برای به روزرسانی ۲۰ بار آپلود شود. که کاری فرسایشی بوده و خطای آن نیز بالا میرود. اما در سایتسازی که یک شرکت طراحی سایت باتجربه در اختیار شما قرار میدهد، این پروسه تنها یکبار صورت میگیرد.
بنابراین سایت ساز، به نوعی کیفیت وکارایی را بالا میبرد. در واقع سایت ساز مانند یک نرمافزار تحت وب است که همانند هر نرم افزار دیگری، تمام آپدیتهای لازم به مرور در آن انجام میشود.
سخن پایانی
همانطور که میبینید، برخی از سایت سازها یک نرمافزار سیستماتیک و حرفهایتر هستند. شاید برای استفاده از این سایت سازها مجبور باشید تا مبالغی را بپردازید، اما این مبلغ در ازای خدمات ارزشمندی است که پس از خرید آنها، دریافت میکنید.
سایت ساز کاریک یکی از پلتفرمهایی است که به نیاز مشتریانش توجه کرده است. تمام مواردی که در این مطلب عنوان شد در سایت ساز کاریک دیده میشود. قالبهای آماده و متناسب با کسب و کارهای مختلف، قابلیت تغییر پلتفرم، وجود افزونههای مختلف، سازگاری با الگوریتمهای سئو و... از جمله ویژگیهای این سایت ساز است.
انتهای رپرتاژ آگهی