حجت الاسلام والمسلمین محمد رضا برته در گفت وگو با حوزه، به تشریح آخرین مصوبات شورای معاونین مرکز مدیریت حوزههای علمیه و همچنین مصوبات شورای سیاستگذاری پذیرش حوزه پرداخت و گفت: یکی از مصوبات در ارتباط با پذیرش حوزههای علمیه برای سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۲ بود که بر اساس این مصوبه، ۱۵ بهمن ماه فراخوان پذیرش داده خواهد شد و از اول اسفند ۱۴۰۰ پذیرش حوزههای علمیه آغاز میشود.
سخنگوی مرکز مدیریت حوزههای علمیه، افزود: حوزه علمیه، آمادگی پذیرش ۱۰ هزار جوان برای تحصیل در حوزه را دارد و کیفی گزینی دانش آموختگان ورودی حوزههای علمیه مورد تاکید بزرگان حوزه است.
وی، برگزاری آزمون ورودی حوزههای علمیه را در سال ۱۴۰۱ بیان کرد و ادامه داد: از داوطلبان ورودی به حوزههای علمیه، آزمون، تحقیقات میدانی و محلی، مصاحبه، تست سلامت و… گرفته میشود که در نهایت با طی این مراحل و در صورت عدم مشکل میتوانند در حوزه علمیه ادامه تحصیل دهند.
برگزاری کنگره ۴ هزار شهید روحانی
وی با اشاره به برگزاری کنگره شهدای روحانی در اسفند ماه سال جاری و با بیان اینکه تاریخ حوزه و روحانیت عجین با ایثار و شهادت است و کلید واژه عمامههای سرخ شهادت برای همه قابل درک و لمس است، گفت: حوزههای علمیه بیش از ۴ هزار شهید در دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، تقدیم مکتب اهل بیت (ع) و ایران عزیز کرده است که به همین مناسبت مصوب شد که کنگره پاسداشت ۴ هزار شهید روحانی و خانوادههای آنان در اواخر سال جاری با حضور رئیس جمهوری اسلامی ایران و آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه در مصلی قدس قم برگزار گردد.
مدارس علمیه تابع تصمیمات ستاد کرونا است
مدیر مسئول خبرگزاری حوزه، با اشاره به سویه جدید و موج ششم کرونا در قم و قرمز شدن برخی استانها، بیان داشت: برگزاری دروس مدارس علمیه، تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا است و برحسب شرایط کرونایی در برخی مناطق این وضعیت قابل تغییر است.
حجت الاسلام والمسلمین برته با اشاره به پاسخ گویی حوزه به نظام مسائل جامعه و نظام، گفت: کلان پروژهای تحت عنوان پاسخگویی به نظام مسائل جامعه و نظام در حوزه آغاز شده در این رابطه دبیرخانه ویژه ای در معاونت پژوهش راه اندازی شده است که کار آن رصد، شناسایی و دریافت مسائلی است که نهادهای نظام و مردم با آن مواجه هستند و حوزه علمیه نیز متکفل اصلی پاسخ گویی فقهی، اخلاقی، الهیاتی، فلسفی و… به آن مسائل است که با حل شدن این مسائل راه حل کاربردی بسیاری از این مسائل در سطح نظام و کشور نیز گشوده خواهد شد.
شناسایی ۵۰۰ مسئله محوری
سخنگوی مرکز مدیریت حوزههای علمیه، افزود: ۵۰۰ مسئله محوری در گفت و گو با خود نهادهای نظام شناسایی شده و ۱۴ نشست اندیشکده ای تخصصی در این رابطه انجام شده است و از این تعداد ۳۰۰ طرح مورد ارزیابی قرار گرفته و نهایتاً به ۱۰۰ طرح و موضوعات و چالشهایی مختلف کاربردی که نظام با آن مواجه است پاسخ داده خواهد شد.
انتهای پیام