یحیی ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به دیدار مجمع نمایندگان استان با رئیس جمهور اظهار کرد: در این جلسه نماینده هر شهرستانی مشکلات حوزه شهرستانی خود را بیان کردند.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از رویههای غلطی که در دولتهای گذشته اتفاق افتاده این است که زمان افتتاح پروژهها و تامین اعتبار پروژههایی که درصد فیزیکی بالایی داشته باشند در اولویت قرار داده می شد که به این مسئله اعتراض کردم.
ابراهیمی با بیان اینکه قطعاً پروژههای با پیشرفت فیزیکی بالا در اولویت هستند اما در شهرستانهایی که اصلاً پروژه تعریف نشده این موضوع اصل بیعدالتی است و باید این رویه غلط تغییر یابد، افزود: به عنوان مثال در شهرستانهای سلسله و دلفان از قبل برای آن پروژه تعریف نشده است.
یکی دیگر از مشکلات در شهرداری مناطق کمتر توسعه یافته ارزش افزوده ۹۰ درصدی است
وی بیان کرد: چنانچه اصرار بر انجام پروژههای قبلی داشته باشیم در حق مردمی که از داشتن این پروژه محروم هستند اجحاف میشد که در این راستا باید در سفرهای استانی ریاست جمهوری برای هر شهرستانی باید چندین پروژه تعریف و تامین اعتبار شود.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلات در شهرداری مناطق کمتر توسعه یافته ارزش افزوده ۹۰ درصدی است که که این نیز اصل بیعدالتی است، عنوان کرد: این در حالیست که در برخی از شهرستانهای کوچک اطراف تهران با وجود کارخانجات زیادی که دارند موضوع پرداخت مالیاتها حتی یک ریال بدهی ندارد در حالیکه در شهرستانهای لرستان به ویژه سلسله و دلفان بعضاً بین ۱۲ تا ۱۵ ماه حقوق کارگران به علت نبود منبع پایدار پرداخت نشده است.
ابراهیمی گفت: هیچ کارخانهای در شهرستانهای استان نداریم و توان پرداخت مالیات وجود ندارد و این موضوع سبب عقبماندگی بدهیهای دیرینه در شهرداریها شده که دولت باید تدبیری بیندیشد.
یکی از اولویت اصلی مردم لرستان تامین حقابه به شکل واقعی است
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ۸۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان وجود دارد و تنها ۲۰۰ هزار هکتار از آنها آبی هستند یکی از اولویت اصلی مردم استان تامین حقابه به شکل واقعی برای ۶۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی و ساخت سدهای در حال ساخت و ایجاد سدهای جدید است.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین وضعیت راههای استان گفت: این موضوع را برای رئیسجمهور مطرح کردیم به ویژه راههای ریلی و هوایی و زمینی موضوعات را با آمار و ارقام توضیح دادیم. لرستان نسبت به همه استانهای همجوار عقب افتاده. استان کرمانشاه روزی ده پرواز دارد ولی لرستان روزی یک پرواز و یا برخی روزها اصلا پرواز ندارد که بر افزایش تعداد پرواز تاکید داشتیم. همچنین پرواز منظم که در ساعات مشخصی انجام شود
ابراهیمی دسترسی هوایی در استان برای سرمایهگذاران را ضرورت دانست و گفت: لرستان تنها استانی است که مرکز آن به خطوط ریلی کشور متصل نیست که به عنوان مطالبه مردم از رئیس جمهور درخواست شد.
وی در خصوص کریدور شمال غرب به جنوب و قطعه هرسین به سمت نورآباد عنوان کرد: در این راستا مشکلات اساسی وجود دارد که ضرورت دارد این مهم به صورت ویژه بررسی شود و نسبت به تامین اعتبارات تدابیر ویژه اندیشیده شود چراکه پیمانکارانی که در این مسیر کار کردهاند طلب دارند و در آستانه ورشکستگی قرار گرفتهاند و حاضر نیستند ادامه کار را انجام دهند و باید این موضوع به عنوان اولویت مردم دیده شود.
بیش از ۳۶۰ کیلومتر راه خاکی و شوسه در شهرستانهای سلسله و دلفان وجود دارد
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در این دیدار وضعیت مسیر الشتر به سمت بروجرد و قطعه دوم آزادراه خرمآباد - اراک از سمت بروجرد به اراک را مطرح کردیم تا در اسرع وقت تامین اعتبار شود، افزود: همچنین وجود راههای روستایی در شهرستانهای دلفان و سلسله که بیش از ۳۶۰ کیلومتر راه خاکی و شوسه دارد مطرح شد تا با تأمین اعتبار بتوان مشکلات جادههای روستایی را یک بار برای همیشه حل و فصل کنیم.
ابراهیمی افزود: تامین اعتبار برای تکمیل بیمارستانهای نیایش، سوانح سوختگی خرمآباد و تاسیس دانشگاههای علوم پزشکی در شهرستانهای بروجرد و الیگودرز و تامین آب شرب به مناطق روستایی از دیگر موضوعاتی بود که با رئیس جمهور مطرح شد تا برای این موضوعات تامین اعتبار لازم را در نظر بگیرند چرا که در لرستان و بالای ۹۰ درصد در شهرستانها به ویژه سلسله و دلفان حتی یک مورد آب شرب پایدار وجود ندارد که با ساخت سدها میتوان به آب شرب پایدار دسترسی پیدا کرد.
وی ضرورت ایجاد بخشداری ایتیوند و میربگ و و بخشداری ویژه برای فیروزآباد و هفتچشمه را به عنوان مطالبه مردم مطرح کرد و ادامه داد: تصفیه خانه فاضلاب شهری الشترو نورآباد بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد متاسفانه به علت اطلاعات غلط که مسئولین حوزه آب و فاضلاب در قبل و بعد از سفر ارائه داده بودند جز مصوبات پروژه سفر نیامده بود که با پیگیریهای انجام شده با وزیر و صحبت با آقای صولت مرتضوی قرار بر این شد که پیگیری مجدد انجام و آنها را جزو مصوبه سفر قرار دهد و آن را تأمین اعتبار کنند.
تخصیص ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای افرادی که تمایل به سرمایهگذاری در مناطق محروم لرستان دارند
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکلات زیرساختی و امکانات حوزه نوسازی مدارس شهرستانهای دلفان، سلسله و بخش کاکاوند را مطرح کردیم و تأمین اعتبار از صندوق توسعه ملی با توجه به اینکه اولویت اصلی ما اشتغال است و خیلی از خانوادهها نسبت به اشتغال فرزندان خود دغدغه دارند و در بازدیدهای میدانی مطالبه مردم درخواست وام و شغل است، افزود: در این راستا دولت برای افرادی که میخواهند سرمایهگذاری و اشتغال پایدار را ایجاد کنند تسهیلاتی از طریق صندوق توسعه و تبصره ۱۸ انجام شود که آقای صولت مرتضوی قول دادند که ۱۰ هزار میلیارد تومان تامین اعتبار برای افرادی که تمایل به سرمایه گذاری دارند انجام شود و آنان میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند به شرط اینکه در مناطق محروم و با هدف ایجاد اشتغال باشد.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: یکی از موضوعاتی که در این جلسه بر آن تاکید شد ایجاد کارخانه پتروشیمی در شهرستان دلفان بود که رایزنیهای زیادی با هلدینگ شستا و بخش خصوصی انجام شده و یکی از شروطی که گذاشته بودند تامین خوراک اولیه از صنایع پتروشیمی کرمانشاه و تامین اعتبار و تسهیلات بانکی بود که مورد تاکید قرار گرفت و رئیسجمهور نیز موافق این موضوع بود.
وی عنوان کرد: تکلیف حاکمیتی دولت بر بنگاههای دولتی نظیر ایمیدرو و شستا و سرمایهگذاری در مناطق محروم به ویژه شهرستانهای سلسله و دلفان که از رئیس جمهور خواستیم که تاکید کنند این دو مرکز هلدینگ اقتصادی که عمده کارخانجات زیرمجموعه این دو ارگان هستند در منطقه سرمایهگذاری کنند.
نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی گفت: در پایان این جلسه رئیس جمهور بر محرومیتزدایی، اشتغال، میزان سرمایهگذاری و مطالبات نمایندگان مردم تاکید داشتند.
انتهای پیام