میزبانی لیگ سافت‌بال کشور برای خوزستان چه دستاوردهایی داشت؟

رئیس هیات انجمن های ورزشی خوزستان معتقد است که میزبانی استان برای اولین بار از لیگ سافت بال بانوان کشور، چندین دستاورد برای خوزستان داشته است.

هومن خدری در گفت وگو با ایسنا درباره برگزاری لیگ سافت بال بانوان کشور برای اولین بار در خوزستان به میزبانی بهبهان، اظهارکرد: رشته های سافت بال و بیس بال دو رشته مطرح المپیکی هستند که ما در خوزستان آن ها را نداشتیم و با توجه به این موضوع، با تفکر رشد و توسعه این رشته ها درخواست میزبانی لیگ سافت بال را در خوزستان داشتیم زیرا طبیعتا وقتی از رشته ای میزبانی شود، تمام نگاه های کشوری و همچنین مسئولان به آن سمت سوق پیدا می کند و برای شناسایی چنین رشته ای المپیکی نیاز بود که میزبانی کشوری در سطح بالا داشته باشیم.

وی بیان کرد: وقتی از این مسابقات در بهبهان میزبانی کردیم، رئیس انجمن  و نایب رییس بیس بال و سافت بال کشور و همچنین نماینده فدراسیون از نزدیک نظاره گر این رقابت ها بودند. ضمن این که از طریق رسانه ها این رویداد به خوبی پوشش داده شد که بازتاب آن، کمک خیلی خوبی به ما در راستای فعال شدن این رشته در خوزستان داشت. ضمن این که برای اولین بار توانستیم ۲۵ مربی از نقاط مختلف استان را دور هم جمع کنیم و با حضور یک مربی بین المللی، کلینیک آموزشی بیس بال ۵، برای مربیانمان که می خواهند در این رشته فعالیت داشته باشند، برگزار شد که این کلینیک آموزشی یکی از بزرگ ترین دستاوردهای ما از میزبانی مسابقات سافتبال بانوان کشور بود.

رئیس هیات انجمن های ورزشی خوزستان گفت: ما در این مسابقات نتیجه برای مان اهمیت نداشت و بیشتر به دنبال معرفی این رشته در استان و در واقع احیای آن در خوزستان بودیم و این برای ما بسیار مهم بود. در حاشیه همین رقابت ها نیز وقتی مسئولان بازدیدی از ظرفیت نیروی انسانی و علاقه مندی مردم به بازی های بومی محلی داشتند، مقرر شد با توجه به این که برخی رشته ها قدمت ۸۰ ساله در خوزستان دارند و همچنین به رشته سافت بال و بیس بال شباهت دارند، با همکاری سازمان جهانی، میراث فرهنگی و انجمن های ورزشی خوزستان مستندی آماده شود که می تواند دید جهان را نسبت به این دو رشته بر اساس شباهت به برخی رشته های بومی محلی به سافت بال و بیس بال تغییر می دهد. ان شاءالله بتوانیم بودجه ساخت اولین خانه بیسبال کشور را بگیریم و این یکی دیگر از بالاترین دستاوردهای میزبانی از لیگ سافت بال کشور در خوزستان بود. برای ما این موضوع بسیار مهم است زیرا حتی چند رشته ما می تواند ثبت ملی یا حتی بین المللی شود.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به میزبانی از مسابقات لیگ سافت بال بانوان توانستیم تجهیزات ورزشی این رشته را که اصلا در ایران وجود ندارد، با همکاری فدراسیون بگیریم که این نیز برای توسعه این رشته تاثیر فراوان دارد و یکی دیگر از دستاوردهای میزبانی از این لیگ سافت بال بود و ما می توانیم از این پس امیدوار باشیم که در سال های آینده خوزستان در رشته سافا بال بتواند مقام آور باشد.

خدری عنوان کرد: شرایط برگزاری مسابقات بیسبال ۵ به صورتی است که نیاز به سالن ندارد و برگزاری آن با کمترین امکانات در فضای باز امکان پذیر است. ضمن این که فدراسیون ورزش دانش آموزی نیز برای توسعه این رشته برنامه دارد و یقیناً این رشته در چند سال آینده جزء رشته های المپیکی خواهد شد و خوزستان هم در این بخش استعدادِ پیشرفت و توسعه را دارد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۸ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400110805600
  • خبرنگار : 50228