پیش بینی تولید ۱۹ هزار تن گوشت مرغ در مازندران

معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با توجه به تعداد جوجه ریزی مزارع پرورش سطح استان، پیش بینی کرد بیش از ۱۹ هزار و ۸۶۰ تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

مسعود احمدی حاجی با اشاره به وضعیت آمار تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، میزان جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط، گفت: دی ماه امسال ۱۴ میلیون و ۷۷۴ هزار و ۸۱۳ قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی و مادر استان انجام شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۵۵ میلیون و ۶۸۶ هزار و ۸۶۱ قطعه و جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشت را ۳۱ میلیون و ۳۹ هزار و ۳۳۵ قطعه اعلام کرد.

وی میزان جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی استان در دی ماه امسال را ۱۴ میلیون و ۶۵۸ هزار و ۴۰ قطعه و میزان جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان را  ۱۱۶ هزار و ۷۷۳ قطعه اعلام و پیش بینی کرد با این تعداد جوجه ریزی، بیش از ۱۹ هزار و ۸۶۰ تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۷ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400110705155
  • خبرنگار :