نحوه مدیریت پروژه و توضیح ۵ دلیل اصلی شکست پروژه ها در سال ۲۰۲۱

این یک واقعیت است که امکان دارد پروژه ها با شکست رو به رو شوند، ما می توانیم از شکست درس بگیریم و یا آنها را مجدد تکرار کنیم. سوالی که ممکن است در ذهن شما شکل گیرد این است که چگونه مشکلات پروژه را پیدا کنیم و به صورت ریز بررسی کنیم؟

به گزارش ایسنا بنابر اعلام مانامنت، ابزار های زیادی جهت تحلیل و بررسی پروژه ها وجود دارند ولی با استفاده از نرم افزار مدیریت پروژه مانامنت می توانید به زبان فارسی پروژه ها را تحلیل و بررسی کنید.

در نظر داشته باشید بدون استفاده از نرم افزار های مدیریت پروژه ما زمانی متوجه اشتباهات خود می شویم که آنها تبدیل به عوامل اصلی شکست ما شدند و این چنین پروژه های شکست خورده انرژی، زمان، منابع مالی و انسانی ما را به شدت تلف می کنند.

نداشتن آمادگی

هر فردی قبل از شروع پروژه می بایست یک تصویر واضح از آنچه که می خواهد انجام دهد داشته باشد. اگر بدین شکل نباشد، ممکن است با شکست مواجه شود. همواره باید این مسئله را مدنظر قرار دهید که یک پروژه موفق در آغاز به چه صورتی است و هیچگاه تمرکز خود را از دست ندهید.

راهکار:

از همان ابتدا جلساتی برگزار نمایید که در آنها در رابطه با انتظارات، زمان، هزینه، کیفیت محصول و خدماتی که می خواهید ارائه دهید صحبت نمایید.

رهبری ضعیف و ناکارآمد

رهبری فقط مسئولیت پروژه را شامل نمی شود. یک رهبر می بایست در هر سطح مدیریتی که می باشد از موفقیت پروژه اطمینان پیدا کند. این نوع مدیریت پروژه از نوع مدیریت خرد نمی باشد و پشتوانه ای محسوب می شود تا مدیران پروژه براساس انتظاراتی که از آنها وجود دارد عمل نمایند.

راهکار:

یک رهبر می بایست شرایطی را ایجاد کند که باعث افزایش خلاقیت و بازدهی کارکنان شود. توانایی حل مسئله و تفکر استراتژیک را داشته باشد و همچنین توانایی پیش بینی تغییرات احتمالی آینده و منطبق شدن با آنها را داشته باشد.

نداشتن برنامه ریزی و نظم

از عوامل موثر در شکست می توان به عدم برنامه ریزی درست و نبود نظم اشاره کرد. همه افراد چه در زندگی شخصی و چه در روند کاری خود می بایست طبق یک نظم پیش بروند تا بهترین استفاده را از زمان خود داشته باشند.

راهکار:

برای اینکه نظم بهتری در فرآیند یک پروژه داشته باشیم بهتر است ابتدا کارها را اولویت بندی کرده و بر اساس میزان اهمیت (نه میزان سختی و آسانی) به آنها بپردازید.

عدم برنامه ریزی و برآورد هزینه ها

در هر پروژه ای این احتمال وجود دارد که هزینه هایی خارج از برنامه ریزی به وجود بیاید. همانطور که آگاه هستید، با اتمام منابع مالی، تاخیر در اتمام پروژه به وجود می آید و ممکن است پروژه برای مدت طولانی متوقف شود.

راهکار:

شما می توانید با با شناسایی کمبود های موجود در منابع اولیه از این امر تا حد زیادی جلوگیری نمایید. علاوه براین همیشه قسمتی از منابع را برای اتفاقات پیش بینی نشده نگه دارید.

عدم استفاده از سیستم های مدیریت پروژه

همه ما می دانیم که مدیریت پروژه امری وقت گیر و گاهی اوقات ناکارآمد محسوب می شود؛ این ناکارآمدی از عدم برنامه ریزی درست و اصولی سرچشمه می گیرد.

راهکار:

یک سیستم مدیریت پروژه کمک بسیار شایانی در نظم دهی به امور شخصی و کاری شما می کند. با استفاده از این سیستم می توانید از اتلاف منابع جلوگیری کنید و کار را به بهترین شکل پیش ببرید.

نحوه صحیح مدیریت پروژه

پس از تمامی توضیحات مطرح شده حال نوبت به معرفی یکی از بهترین نرم افزار های مدیریت پروژه یعنی مانامنت به آدرس (https://manament.net) رسیده است. با مانامنت، بهتر تصمیم بگیرید، بهتر مدیریت کنید. نرم افزار مدیریت پروژه مانامنت مانند ترلو یک سرویس ابری برای نظم دهی به کارها، مدیریت و اجرای فعالیت های مختلف در کارهای تیمی و سازمانی است.  

این سرویس به واسطه فراهم کردن فضایی برای کنترل پروژه آنلاین به شما اجازه می دهد تا سبک تفکر معمول خود را کنار بگذارید و با تغییر جهت گیری های مرسوم، عوامل مهم در کسب کار خود را دیده و آن ها را از قلم نیندازید.

همچنین شرایطی را فراهم می کند تا در فعالیت های گروهی ناسازگاری را کاهش داده و هماهنگی را در بهترین سطح ممکن حفظ نمایید. 

با فراهم کردن بستر مورد نیاز جهت دورکاری و مدیریت منابع انسانی توزیع شده امکان استفاده آن در سطوح مختلف کسب و کار ها وجود دارد.

از ویژگی های مانامنت می توان به موارد زیر اشاره نمود:

۱. ارائه تقویم شمسی

۲. امکان آرشیو اعلان ها

۳. ثبت زمان های کاری

۴. امکان ساخت برد های خصوصی و عمومی

۵. قابلیت قرار دادن و بارگذاری عکس و فیلم

۶. گفت و گوی آنلاین

۷. امکان نوشتن توضیحات برای هر کارت

۸. تعیین زمان شروع و پایان کارها

۹. ثبت تاریخچه کارها

    و... .

تمامی این امکانات را مانامنت به صورت رایگان جهت استفاده شما قرار داده است همچنین تنها در چند دقیقه می‌توانید محیط کاربری خود را ایجاد کنید و جهت مدیریت بهتر پروژه های خود از آن استفاده نمایید.

کلام آخر شکست در اجرای پروژه دلایل گوناگونی را شامل می شود؛ دلایلی از قبیل برنامه‌ریزی ضعیف، مدیریت ناکارآمد و کمبود منابع لازم. البته می‌توان با عملکرد درست و با استفاده از یک نرم افزار مدیریت پروژه مناسب مانند مانامنت یا ترلو از بروز اختلال جلوگیری نمود.

انتهای رپرتاژ آگهی 

  • چهارشنبه/ ۶ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400110604570
  • خبرنگار : 30054