مسوول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور کشور:

آشنایی زنان با سیره فاطمه زهرا(س) امری ضروری است

مسوول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور کشور بر آشنایی اقشار مختلف جامعه اسلامی با سیره و سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) تاکید کرد و گفت: صحیفه فاطمیه سرشار از مطالب آموزنده است که مطالعه آن می‌تواند منجر به بهبود و رشد در زندگی شود.

حجت‌الاسلام سید محمود نبوی امروز سه‌شنبه(۵ بهمن ماه) در وبیناری با عنوان مقام و منزلت مادر در نظام حقوقی اسلام که توسط دانشگاه پیام نور کردستان برگزار شد، اظهار کرد: آشنایی بیشتر مردان و زنان در جامعه اسلامی با سیره و سبک زندگی حضرت فاطمه(س) امری ضروری است.

وی به مقام و منزلت والای حضرت زهرا(س) اشاره کرد و افزود: بعد از رحلت رسول گرامی اسلام(ص) جبرئیل بر زهرای مرضیه نازل می شد و صحیفه فاطمیه حاوی همه این مطالب گهربار است که مطالعه آن می‌تواند منجر به بهبود و رشد در زندگی شود.

مسوول نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور کشور اضافه کرد: حضرت فاطمه هر آنچه را از جبرئیل دریافت می کرد برای حضرت علی(ع) بازگو می‌کرد و اینگونه این سخنان ارزشمند بین جامعه نشر داده می شد تا همه مومنان از آن اطلاع پیدا کنند.

حجت‌الاسلام نبوی ادامه داد: در روایت اهل تسنن و تشیع داریم وقتی پیامبر (ص) به حضرت زهرا(س) می رسیدند او را می بوسیدند و احترامی فراتر از دختری و پدری بین آنها برقرار بود که نشات گرفته از مقام معنوی والای حضرت بود.

وی با اشاره به اینکه در قرآن کریم ۹ بار کلمه والدین تکرار شده است، گفت: احترام قائل شدن برای والدین امری واجب و لازم است. 

مسوول نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور کشور با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) فرمودند بهشت زیر پای مادران است، افزود: کلید رسیدن به بهشت هم در دنیا و هم آخرت رضایت مادر از فرزندانش است.

زنان عامل اصلی پویایی و استحکام خانواده هستند

رییس دانشگاه پیام نور کردستان با اشاره به اینکه زنان عامل اصلی پویایی و استحکام خانواده هستند، گفت: به هر میزان زنان نسبت به نقش خود در خانواده آگاه‌تر باشند شاهد رشد و اعتلای این کانون مهم و همچنین جامعه خواهیم بود.

دکتر یعقوب احمدی روز سه‌شنبه در وبیناری با عنوان مقام و منزلت مادر در نظام حقوقی اسلام که با حضور مسئول نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور کشور برگزار شد، اظهار داشت: این نشست فاخر برای یادآوری مقام بانویی است که مبنای اصلی پایه نقش ویژه مادر و همسر در جامعه به ویژه جامعه اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه خانواده محور اصلی هر جامعه است، اضافه کرد: بدون تردید قلب کانون خانواده هم مادران و زنان هستند چراکه نقش بسیار مهم و پررنگی در استحکام و تقویت بنیان خانواده برعهده دارند.

رییس دانشگاه پیام نور کردستان با بیان اینکه زنان در پایداری و استحکام خانواده نقش اساسی دارند، افزود: ایثار و فداکاری یکی از مولفه‌های موثر در استحکام و پایداری خانواده است که این ویژگی در زنان بیشتر از مردان است.

احمدی خاطرنشان کرد: از دیگر ویژگی‌های خاص زنان انعطاف پذیری ، آینده نگری و دور اندیشی و تعامل عاطفی و احساسی آنها است که همه این خصوصیات منجر به پویایی خانواده می شود.

وی یادآور شد: خانواده یکی از کانون هایی است که دشمنان ایران اسلامی به دنبال ضربه زدن به آن هستند چراکه می دانند تا زمانی که زنان به نقش خود در خانواده واقف هستند و آن را به نحو احسن انجام می دهند توانایی آسیب به آن را ندارند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۵ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400110503617
  • خبرنگار : 50130