مصطفی مرزبان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: سرمایهگذاران برای اجرای طرحهای گردشگری، ابتدا باید مجوز لازم را از کارگروه گردشگری استان بگیرند و برای این منظور زمینی را با کاربری مناسب معرفی کنند و در صورت شخصی بودن مالکیت زمین، حتما باید در کمیسیونهای قانونی مطرح و کاربری گردشگری اخذ کنند، البته نکته حائز اهمیت در اجرای این پروژههای گردشگری مباحث زیستمحیطی است که باید حتما در روند اجرای طرح مدنظر قرار گیرند.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری دو جلسه کارگروه گردشگری استان برگزار شده و در مجموع امسال ۲۳ طرح به تصویب رسیده است، گفت: در حال حاضر ۴ پروژه در حال ساخت است که ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند.
مرزبان تصریح کرد: با مطرح کردن این طرحها در جلسات کارگروه گردشگری به دنبال محدود کردن طرحها نیستم و هدف از بررسی آنها ساماندهی طرحها با دستگاههای ذیربط است.
وی افزود: با توجه به اینکه حدود یک تا ۱.۵ سال برای اخذ مجوز از کارگروه زیربنایی استان و دریافت برگه تغییر کاربری از امور جهاد کشاورزی، پروانه ساخت و دیگر استعلامات مرتبط زمان صرف می شود به همین دلیل بهره برداری از پروژه ها مشمول زمان می شود، اما تا پایان سال، ۶ پروژه در استان مرکزی به بهره برداری می رسد.
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی حجم سرمایه گذاری صورت گرفته برای ۲۳ پروژه گردشگری در استان را بالغ بر ۸۵۰۰ میلیارد ریال برشمرد و گفت: این پروژه ها برای ۵۹۹ نفر اشتغالزایی به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام