به گزارش ایسنا، فاطمه رحمانی در جلسه علنی صبح امروز (سهشنبه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون اجتماعی درباره اقدامات انجام شده در حوزه زنان بیان کرد: توسعه نظام تامین اجتماعی باعث کاهش فقر در جامعه میشود. تامین امنیت اقتصادی زنان بستر آرامش و تعالی خانواده را فراهم میکند. موضوع بیمه زنان خانهدار میراث بجا مانده از مجالس پیشین است که مورد توجه در قانونگذاری قرار گرفته و اما در اجرا ناکام مانده است.
وی در ادامه اظهار کرد: از سال ۱۳۸۷ بیمه زنان خانهدار مطرح شد اما اکنون تنها ۴۰۰ هزار نفر از بانوان ایرانی در این طرح شرکت کردند که عدم توانایی مالی برای پرداخت حق بیمه از دلایل عدم استقبال به شمار میرود. در برنامه ششم توسعه نیز بیمه زنان خانهدار مورد توجه قرار گرفته است اما آن گونه که باید و شاید اجرایی نشده است.
رئیس کمیته زنان و خانواده کمیسیون اجتماعی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بیمه زنان خانهدار نیازمند الزاماتی است که باید در گام اول وزارت رفاه نقشه راه خود را مشخص کند که چه برنامه اجتماعی چندلایهای برای بیمه زنان خانهدار دارد. آیا با الگوی حمایت از زنان سرپرست خانوار برای تامین حداقل معیشت این موضوع را دنبال میکنند یا اینکه براساس الگوی شهروندی برای تمام زنان خانهدار این موضوع را دنبال کرده اند.
رحمانی در پایان اظهار کرد: در بیمه زنان خانهدار همچنان در نقطه صفر هستیم و چشمانداز توسعهای تعیین نشده است. خانهداری باید به عنوان یک شغل پذیرفته شود.
انتهای پیام