سهیلا بهمئی در گفتوگو با ایسنا در خصوص برگزاری اردوی تیمملی دوچرخهسواری دختران در ردهسنی جوانان به میزبانی اهواز، اظهار کرد: طی جلساتی که با آقای پیرهادی رئیس هیات دوچرخهسواری خوزستان داشتیم و طی رایزنی با یکی از شرکتهای استان، موفق شدیم میزبان اردوی تیمملی جوانان را در اهواز باشیم. خوشبختانه طبق گفته سرمربی تیمملی و نماینده فدراسیون، سطح اردو نسبت به اردوهای قبلی از نظر تامین امکانات از سوی هیات خوزستان بالا بوده است.
وی ادامه داد: ما در این اردو شرایطی را برای ملیپوشان فراهم کردیم که به گفته خودشان عالی بوده است. تلاش کردیم نسبت به میزبانیهای قبلیمان، شرایط اردوی فعلی را بسیار متفاوت رقم بزنیم و خود من نیز به عنوان سرپرست تیمملی در تمام روزها در کنار ملیپوشان بودهام تا اعضای تیم کوچکترین کمبودی را احساس نکنند و بر این اساس تمام تمرینات چه در پیست و چه در جاده با شرایط خوبی در حال برگزاری هستند.
سرپرست تیمملی دوچرخهسواری جوانان در پاسخ به این سوال که برگزاری چنین اردوهایی در خوزسان چقدر میتواند به بهتر شدن وضعیت این رشته در استان کمک کند، خاطر نشان کرد: ما توانستیم با رایزنی با فدراسیون و کسب اجازه از مربی تیمملی بانوان، یکی از ورزشکارانمان را که از سال آینده میتواند در ردهسنی جوانان رکاب بزند به صورت افتخاری وارد اردو کنیم. ضمن اینکه برای روزهای پایانی این اردو این درخواست را داشتیم که رکابزنان استان از شهرستانها و اهواز در این اردو حضور داشته باشند و از نزدیک رکابزنی ملیپوشان را ببینند.
وی افزود: رکابزن خوزستانی که همراه با ملیپوشان در این اردو حضور داشت، اکنون سطح فکری و تواناییاش در این رشته نسبت به قبل بسیار متفاوت شده است و امیدوارم با توجه به اینکه در اردوی تیمملی بزرگسالان فروزان عبدالهی و ستاره زرگر را داریم، در جوانان نیز حداقل دارای یکی، دو سهمیه شویم. در مجموع میزبانی این اردو تاثیر بسیاری در رشد دوچرخهسواران خوزستانی و دیده شدن ورزشکاران استان داشته است.
بهمئی همچنین درباره وضعیت دوچرخهسواری بانوان و دیده شدن این رشته نسبت به سالهای قبل، گفت: با توجه به محدودیتهایی که بانوان در رشته دوچرخهسواری به ویژه در استان خوزستان دارند، کمی سخت میشود این رشته را پیش برد. پیش از این که من در هیات مشغول به کار شوم، به جز اهواز هیچ شهرستانی دوچرخهسوار در بخش بانوان نداشت اما اکنون شهرستانهای بهبهان، بندر ماهشهر، دزفول، رامهرمز، شوش و اندیمشک، در حال فعالیت در این رشته هستند و تیمهایمان نظم گرفتهاند و اکنون تعداد دختران رکابزن استان نسبت به قبل زیادتر شده است. امیدوارم مسئولان نیز نسبت به دوچرخهسواری بانوان با ما همکاری بیشتری داشته باشند تا در این رشته فرهنگسازی کنیم. هدف ما این است که دوچرخهسواری بانوان خوزستان برای حفظ سلامتی با رعایت شئونات اسلامی پیش برود. ما نمیخواهیم از هیچ خط قرمزی رد کنیم و پیامد بدی داشته باشیم.
وی ادامه داد: همچنین امسال برای اولین بار موفق شدیم تیم بانوان دوچرخهسواری کوهستان خوزستان را به مسابقات کشوری اعزام کنیم که هدف ما بیشتر کسب تجربه بود تا مقامآوری. در واقع در حال حاضر به صورت تخصصی روی رشته کوهستان در بخش بانوان در شهرستانهای دزفول و بهبهان کار میکنیم و انشاءالله سال آینده بتوانیم در این رشته مقامآوری داشته باشیم.
نایبرئیس هیات دوچرخهسواری خوزستان در پایان، گفت: جا دارد از آقای پیرهادی رئیس هیات استان بابت حمایتهایش از دوچرخهسواری بانوان و نگاه خوباش به بخش بانوان تشکر کنم. او در هر لحظه از من به عنوان نایبرئیس هیات حمایت کرده است و من به پشتوانه رییس هیات توانستهام قدمهای محکمی در این رشته بردارم. ضمن اینکه از خانم ناصریمقدم معاونت بانوان ادارهکل ورزش و جوانان استان نیز قدردانی میکنم. او همیشه حمایتهای لازم را از ما داشته است. امیدوارم دوچرخهسواری بانوان خوزستان به مرحلهای برسد که من با افتخار اسمی از این رشته بر زبان بیاورم.
انتهای پیام