استاندار اصفهان:

فعالان اقتصادی به صنایع دانش‌بنیان و هایتک ورود کنند

استاندار اصفهان خواستار حضور موثرتر فعالان اقتصادی استان در صنایع دانش بنیان و هایتک و صنایعی که ظرفیت‌های جدید اقتصادی ایجاد می‌کنند، شد.

سیدرضا مرتضوی در یکصد و نهمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اصفهان، اظهار کرد: از پتانسیل بدنه کارشناسی اتاق بازرگانی برای شناسایی ظرفیت‌های جدید سرمایه‌گذاری استان به ویژه در صنایع هایتک استفاده شود و این امر می‌تواند در برخی ابرپروژه‌های زیرساختی حوزه گردشگری استان یاری رسان دولت باشد.

وی گفت: باید رویکرد حاکم بر استان اصفهان، نگاه مبتنی بر ظرفیت‌های لازم و ضروری جدید باشد و لازم است فعالیت‌های اقتصادی استان را ذیل برنامه‌ریزی‌های آمایشی استان پیش ببریم.

استاندار اصفهان، برخی نگاه‌ها در حوزه فعالیت‌های صنعتی استان را با توجه به محدودیت‌های حادث شده، غیرممکن و نیازمند بازنگری دانست و خواستار حضور موثرتر فعالان اقتصادی در صنایع دانش بنیان و هایتک و صنایعی که ظرفیت‌های جدید اقتصادی ایجاد می‌کند، شد.

رئیس شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان همچنین خواستار توجه ویژه به حوزه گردشگری و استفاده کامل از ظرفیت‌های اصفهان در این زمینه مانند تعریف رویدادهای فرهنگی مشترک، توجه به طبیعت گردی و گردشگری سلامت شد و تصریح کرد: از این طریق می‌توان به برنامه‌ریزی بهتری برای برقراری تعامل با تجار کشورهای هدف صادراتی پرداخت.   

وی ادامه داد: داشتن نگاه هم‌افزا در حوزه گردشگری زمینه‌ساز اتفاقات فرخنده‌ای در آینده خواهد بود و می‌توان از ظرفیت بدنه کارشناسی اتاق بازرگانی برای شناسایی ظرفیت‌های جدید سرمایه‌گذاری استان به ویژه در صنایع هایتک استفاده کرد و این امر می‌تواند در برخی ابرپروژه‌های زیرساختی حوزه گردشگری استان یاری‌رسان دولت باشد.

مرتضوی، تمرین کار مشترک را ضامن موفقیت در بخش‌های مختلف دانست و تاکید کرد: به دلایل درون سازمانی کار مشترک در برخی دستگاه‌ها جریان نداشته که می‌توان در پارلمان بخش خصوصی اصفهان در این زمینه برنامه‌ریزی کرده و به‌عنوان پشتیبان دفتر سرمایه‌گذاری استان، وارد عمل شد.  

تاثیر اخذ نظرات بخش خصوصی در کاهش صدمات بخش مولد کشور

به گزارش ایسنا، همچنین رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه با ابراز خرسندی از ابلاغ دستورالعملی در زمینه یکی از مهم‌ترین موضوعات مورد تاکید و پیگیری شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اصفهان درباره نحوه رفع تعهدات ارزی حاصل از صادرات کالا در سال 97، گفت: در این زمینه پیشنهاداتی از سوی اتاق بازرگانی اصفهان و شورای گفت‌وگوی استان مطرح شد و با پیگیری مجدانه طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس به سرانجام رسید.

مسعود گلشیرازی، دقت‌نظر بیشتر درخصوص پیشنهادات بخش خصوصی به دولت در کوتاه‌ترین زمان و رفع تعارض دستورالعمل‌ها و ابلاغیه‌ها را باعث کاهش صدمه به پیکره اقتصادی کشور دانست و افزود: در صورت توجه به پیشنهادات بخش خصوصی در زمینه رفع تعهدات ارزی و ابلاغ دستورالعمل در کوتاه‌ترین زمان، با افت صادرات محصولات دارای اشتغالزایی بالا مانند حوزه فرش مواجه نمی‌شدیم.

وی همچنین از برگزاری نخستین جلسه شورای بین‌الملل اصفهان به همت استاندار، معاون اقتصادی ایشان و دفتر نمایندگی وزارت خارجه در اصفهان به منظور تدوین نقشه راه استان در حوزه بین‌الملل استان خبر داد.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان افزود: در سال‌های گذشته مقدمات لازم برای بهره‌برداری لازم از هیئت‌های تجاری اعزامی به کشورمان با همکاری سازمان صمت، اداره کل میراث فرهنگی، شهرداری و اتاق بازرگانی اصفهان فراهم شده است.

وی، تهیه بیش از 200 کلیپ از داستان‌های ناگفته اصفهان به زبان‌های مختلف، تشکیل میزهای تجاری با کشورهای مختلف هدف صادراتی به همت کمیسیون تجارت، خدمات و ارتباطات و راه‌اندازی 11 میز ملی در حوزه صادرات با مبدأ اصفهان را از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه توسعه روابط تجاری کشورمان معرفی کرد.

گلشیرازی، همچنین تلاش برای افتتاح دفتر پارلمان بخش خصوصی اصفهان در دمشق تا پایان سال و افتتاح دفتری مستقل، ویژه شتاب دهنده‌های ذیل اتاق بازرگانی اصفهان به‌عنوان نهادی زاینده در تربیت نیروی جوان مستعد در حوزه تجارت خارجی را از فعالیت‌های در دست اقدام اتاق بازرگانی اصفهان در این حوزه بیان کرد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400110301970
  • خبرنگار :