به گزارش ایسنا، طبق اعلام این شرکت، به محض وقوع حادثه، ضمن انجام اقدامهای لازم، موضوع بلافاصله به طرف ترکیه اعلام و ضمن هماهنگی سریع، شرایط حضور نمایندگان ترکیه در ایستگاه فراهم شد.
بنا بر این گزارش، با وجود شرایط ناایمن کاری از منظر استانداردهای ایمنی و لزوم تعمیر سریع و اضطراری قطعات معیوب، با کنترل شرایط عملیاتی و پایش مستمر نشتیها و کنترل فشار، جریان صادرات گاز برقرار نگاه داشته شد.
این در حالی است که با وجود برقرار نگاه داشتن جریان صادرات از طرف ایران، به دلیل مشکل فنی در ایستگاه تقویت فشار ترکیه، این کشور امکان دریافت گاز را در حال حاضر ندارد.
گفتنی است، شرکت ملی گاز ایران آماده ارسال گاز با لحاظ حفظ شرایط ایمن عملیاتی تا زمان تصمیمگیری نهایی در این زمینه خواهد بود.
به گزارش ایسنا، در پی این مساله وزارت نیروی ترکیه هشدار داد کسب و کارها در نتیجه عرضه کمتر گاز، با قطعی برق روبرو خواهند شد. این اختلال ضربه جدیدی به ترکیه وارد میکند که در ماههای اخیر به دلیل افزایش قیمت عمده فروشی و افت ارزش لیر، با افزایش هزینههای مربوط به واردات انرژی روبرو شده است. دولت و بانک مرکزی ترکیه ناچار شدهاند میلیاردها دلار را به شرکت بوتاس وام داده یا بفروشند تا توانایی خرید این شرکت را حفظ کنند.
مقامات ترکیه اعلام کردند قطعی برق و محدودیت عرضه گاز شامل حال مصرف کنندگان خانگی نمیشود. ترکیه در زمان پایین بودن قیمت معاملات نقدی نسبت به قراردادهای بلندمدت با صادرکنندگانی شامل جمهوری آذربایجان، روسیه و ایران، گاز طبیعی مایع (LNG) را برای متنوع کردن منابع تامین گاز و بهینه کردن هزینهها وارد میکند.
انتهای پیام