مهدی حمیدی در شورای ترافیک این استان ضمن انتقاد از عدم کارایی برخی اقدامات برای کاهش تلفات جادهای اظهار کرد: افزایش تصادف در محورهای مواصلاتی استان و بهویژه در مرکز استان و شهرستانهای شاهرود و دامغان نگرانکننده است، لذا باید فرمانداران و شهرداران به این مقوله توجه جدی نموده و دغدغهمندتر از گذشته، این مهم را پیگیری کنند .
وی با اشاره به عوامل چندگانه موثر در وقوع تصادفات تصریح کرد: وضعیت خودروها، جاده و محورهای مواصلاتی، کمبود مراکز رفاهی و خدماتی در سطح محورهای مواصلاتی و همچنین شرایط جسمی و ذهنی رانندگان از مهمترین عوامل ایجاد تصادف در استان سمنان است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان با اشاره به هزینههای انجام شده برای کاهش تصادفات افزود: در شهرستانهای سمنان ، شاهرود و دامغان توسط شهرداریها با صرف هزینههای زیاد، دوربینهای متعددی نصب گردیده است؛ فلذا اگر این دوربینها در نهایت منتج به کاهش تصادفات و فوتیها نبوده و اثربخش نباشد نصب آن توجیهی ندارد .
حمیدی با بیان اینکه ما در قبال جان مردم مسئولیم ادامه داد: اگر دوربینی امکان ثبت تخلف دارد باید در راستای کاهش تخلفات و تصادفات از آن استفاده شود .
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان با بیان اینکه باید حساسیت مردم برای رعایت مقررات افزایش یافته و فرهنگسازی مناسب در این خصوص انجام شود از شهرداران این استان خواست: با مشارکت پلیس راهور در شهرستانهای استان نسبت به شناسایی، احصاء و رفع نقاط حادثهخیز اقدام کنند.
وی ضمن تاکید بر مسوولیت مهم شهرداریها در این بخش اضافه کرد: مسئله ترافیک وحفظ جان مردم نیز از ملاکهای ارزیابی شهرداران استان است . همچنین شهرداران موفق در امر کاهش تصادفات در سطح استان، معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت .
وی در همین ارتباط عنوان کرد: ارزیابی عملکرد شهرستانهای استان در شورای ترافیک در دستور کار اولین جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان در سال ۱۴۰۱ قرار گیرد .
این عضو شورای ترافیک استان از شهرداران این استان خواست: کاهش تصادفات و حفظ جان شهروندان در دستور کار مدیریت شهری در سطح استان باشد .
انتهای پیام