هراتی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه سالانه بیش از یک میلیون تن پسماند صنعتی در این استان تولید می شود، اظهار کرد: این اداره کل مطالعات و مکان یابی برای ساخت دفنگاه پسماندهای صنعتی را انجام داده است.
وی افزود: برای ساخت این دفنگاه یا باید بخش خصوصی وارد کار شود و یا اینکه وزارت کشور اعتبار لازم را به منظور ایجاد این زیرساخت ارائه دهد.
هراتی به پسماندهای خطرناک در استان نیز اشاره کرد و گفت: میزان تولید پسماندهای خطرناک بسیار ناچیز است و این پسماندها بعد از تولید از استان خارج و در استان هایی که دارای دفن گاه این نوع از پسماندها هستند، دفن می شوند.
وی با بیان اینکه خراسان شمالی فاقد دفن گاه پسماندهای خطرناک است، تصریح کرد: البته راه اندازی این نوع از دفن گاه در استان مقرون به صرفه نیست چراکه میزان تولید آن ناچیز است.
این مقام مسئول تاکید کرد: از سوی دیگر از آنجایی که میزان آب موجود در این استان نسبت به استان های مرکزی بیشتر بوده و احتمال سرایت آن به منابع آبی نیز وجود دارد، دفن گاه پسماندهای خطرناک در استان ایجاد نشده است.
وی در ارتباط با زباله های عفونی نیز بیان کرد: زباله های عفونی در این استان توسط پیمانکار جمع آوری و سپس بی خطر می شود و بعد از اینکه تبدیل به زباله عادی شد در دفن گاه های زباله دفن می شود.
معاون پایش اداره کل محیط زیست خراسان شمالی گفت: حدود ۴۰۰ کیلوگرم زباله عفونی در مطب، درمانگاه و کیلینک های خصوصی شهر بجنورد تولید می شود.
انتهای پیام