عاملان حمله به کارگر شهرداری دستگیر شدند

فرمانده انتظامی استان ایلام از دستگیری سه نفر از عاملان حمله با کارگر شهرداری ایلام خبر داد.

‍سردار "دلاور القاصی مهر" اظهار کرد: در پی درگیری بامداد روز پنجشنبه تعداد ۳ نفر با کارگر شهرداری مستقردر بام ایلام، بلافاصله دستگیری ضاربان به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با اشرافیت اطلاعاتی پلیس ،صبح امروز ۳ نفر از عاملان این درگیری با تلاش پلیس امنیت عمومی استان و کلانتری ۱۴ شهر ایلام دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان ایلام با بیان اینکه  متهمان پس از دستگیری و مواجه شدن با دلایل و مدارک به جرم خود اعتراف کردند، گفت: عاملان این درگیری پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی برای مردم است و با روحیه انقلابی اجرای قانون می‌کند، گفت:  رعایت حقوق شهروندی خط قرمز نیروی انتظامی است و هرکس خطایی کند با آن برابر قانون برخورد می‌شود.

فرمانده انتظامی استان ایلام با هشدار به اراذل و اوباش گفت:::دشمنان، اشرار، سارقان و اراذل و اوباش بدانند که نیروی انتظامی با چشمان بیدار خود در راه تحقق امنیت پایدار در جامعه از هیچ کوششی دریغ نکرده و با کسانی که بخواهند امنیت و آرامش مردم را برهم بزنند به شدت مقابله می کند ، و در کوتاهترین زمان ممکن آنها را دستگیر و تحویل قانون می دهد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ دی ۱۴۰۰ / ۲۰:۵۷
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400102518658
  • خبرنگار :