ارایه "درب" به جشنواره فیلم فجر و چند خبر دیگر

نسخه نهایی درب تحویل دبیرخانه فیلم فجر شد و از سوی دیگر خبرهای از نمایش نسخه مرمت شده "عروس آتش" تدوین فیلم کوتاه «ققنوس» و برگزاری نشستی با موضوع تاثیرات جشنواره فیلم فجر بر اقتصاد سینمای ایران و.... منتشر شده است.

نسخه نهایی فیلم سینمایی «دِرب» به کارگردانی هادی محقق به دبیرخانه چهلمین جشنواره فیلم فجر تحویل داده شد. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پروژه، آهنگسازی فیلم سینمایی «دِرب» به کارگردانی هادی محقق و تهیه‌کنندگی رضا محقق، توسط محمد دارابی فر انجام شد.

همچنین با اتمام مراحل فنی، نسخه نهایی این فیلم به دبیرخانه چهلمین جشنواره فیلم فجر ارایه شد. 

«دِرب» که نماینده سینمای هنری در این دوره از جشنواره فیلم فجر محسوب می‌شود، روایتگر مامور اداره برقی است که قرار است برق خانه‌ای تَک و دورافتاده را وصل کند.

هادی محقق، محمد اقبالی و... از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند که در استان کهگیلویه‌ و بویراحمد و در روستاهای اطراف شهر سوق فیلمبرداری شده است.

عوامل «دِرب» عبارتند از نویسنده و کارگردان: هادی محقق، تهیه کننده: سیدرضا محقق، مدیر فیلمبرداری: منصور عبدرضائی، آهنگساز: محمد دارابی فر، مدیر صدابرداری و عکاس: امیرمهدی نوری، تدوین: فرشاد عباسی، صداگذاری: حسین قورچیان، طراح صحنه و لباس و مدیر تولید: عیسی خیبرمنش، اصلاح رنگ: سامان مجدوفایی، طراح پوستر: بابک یادگاریان و مدیر روابط‌عمومی: نغمه دانش آشتیانی با همراهی سپیده شریعت رضوی.

فیلم کوتاه «ققنوس» روی میز تدوین رفت

فیلم کوتاه «ققنوس» به نویسندگی و کارگردانی هوده وکیلی، پس از اتمام فیلمبرداری، روی میز تدوین رفت.

به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلمبرداری فیلم کوتاه «ققنوس» به نویسندگی و کارگردانی هوده وکیلی تمام شد و در حال حاضر این فیلم کوتاه تدوین و مراحل فنی خود را سپری می‌کند.

این فیلم کوتاه که ژانر اجتماعی دارد، طی ۶ روز در آهار، فیلمبرداری شده است.

‎در خلاصه داستان فیلم کوتاه «ققنوس» آمده است: «شایعه آمدن پرنده‌ای افسانه‌ای به روستایی کوچک،  بچه‌ها را ترغیب می‌کند آشیانه‌ای برایش بسازند..» 

پونه پارسایی، سارا سجادی، هانیه وکیلی، طاها سیفان، پارسا سیفان، آیناز نظرآهاری و امیرعلی رسولی آهاری، بازیگران این فیلم کوتاه هستند.

فهرست عوامل «ققنوس» عبارت است از: تهیه‌کننده، نویسنده و کارگردان: هوده وکیلی، مجری طرح: منصور غلامی، مدیر فیلمبرداری: فرود عوض‌پور، تدوین: مینا کرمانی، دستیاران فیلمبردار: آرش عباسی و رضا نوری، صدابردار: وحید سلطانی، دستیار صدابردار: مهسا سلطانی، چهره‌پرداز: ندا تکافو، منشی صحنه: ملیحه منصوریان، تولید: عزیز رسولی آهاری، تدارکات: احمد عظیم‌بیگ، عکاس: صدرا راد، مشاور رسانه‌ای: آزاده فضلی، سرمایه‌گذار: مهندس امیررضا ثابت‌پی (گروه صنایع غذایی نامی‌نو).

نمایش نسخه مرمت شده عروس آتش

نسخه مرمت شده فیلم سینمایی «عروس آتش» ساخته خسروسینایی در چهارصد و نود و یکمین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران نمایش داده می‌شود.
تازه‌ترین برنامه سینماتک روز دوشنبه ۲۷ دی ماه به نمایش نسخه مرمت شده فیلم سینمایی «عروس آتش» به کارگردانی خسرو سینایی اختصاص دارد.

چهارصد و نود و یکمین برنامه سینماتک با همراهی فیلمخانه ملی ایران از ساعت ۱۷:۳۰ در سالن استاد ناصری با حضور سعید پورصمیمی، حمید فرخ‌نژاد، قاسم قلی‌پور، مهدی احمدی، هایده صفی‌یاری، علی لقمانی، فرح اصولی و گیزلاوارگا سینایی همراه خواهد بود.

فیلم سینمایی «عروس آتش» به سنت‌های عشیره‌ای در جنوب ایران و ازدواج اجباری می‌پردازد.

این فیلم محصول سال ۱۳۷۸ است و فیلمنامه آن را خسرو سینایی و حمید فرخ‌نژاد نوشته‌اند.


بررسی تاثیرات جشنواره فیلم فجر بر اقتصاد سینمای ایران
چهارمین نشست از سلسله نشست‌های «سینما؛ گفتمان فرهنگی»(گام دوم سینما) با حضور کارشناسان و سینماگران دوشنبه ۲۷ دی ماه در موزه سینما برگزار می‌شود.

این نشست با موضوع «جشنواره فیلم فجر و تاثیر آن بر اقتصاد سینمای ایران» با حضور: حبیب اسماعیلی (تهیه‌کننده سینما)، محمدحسین قاسمی (تهیه‌کننده سینما)، رامین رحیمی (منتقد و تهیه‌کننده سینما)، عباس کریمی (منتقد سینما)، فرناز سربندی (پژوهشگر، دکترای مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی)، دکتر مهدی سلطانی گردفرامرزی (پژوهشگر و عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی) و علی‌اکبر عبدالعلی‌زاده (مدیر رسانه، کارشناس و مدیر نشست) برگزار خواهد شد.
این سلسله نشست‌ها به منظور واکاوی و تحلیل وضعیت سینما، چالش‌ها و افق‌های پیش‌رو در راستای ایجاد تحول در سینمای ایران با حضور کارشناسان، استادان و پژوهشگران سینما طراحی شده است.
این برنامه در طول دی ماه به صورت هفتگی پیش‌بینی شده بود و در بهمن ماه به دلیل برگزاری چهلمین جشنواره فیلم فجر برگزار نخواهد شد.
استفاده از این برنامه برای اهالی رسانه آزاد است.

اکران و نقد "قهرمان" در فرهنگسرای ارسباران 
فیلم سینمایی «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی یکشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن نقد و بررسی می‌شود.

به نقل از مدیریت روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، فیلم سینمایی «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی یکشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۸ در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن نقد و بررسی می‌شود.
در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: رحیم به دلیل نداشتن توانایی در پرداخت بدهی اش در زندان به سر می برد. در طول دو روز مرخصی او در تلاش است که شاکی خود را با پرداخت بخشی از بدهی متقاعد به پس گرفتن شکایت خود کند اما همه چیز طبق برنامه پیش نمی رود... 
فیلم قهرمان در کن ۲۰۲۱ جایزه بزرگ این جشنواره را به خود اختصاص داد و همچنین به عنوان نماینده سینمای ایران به مراسم اسکار ۲۰۲۲ معرفی شده است.
امیر جدیدی، محسن تنابنده، سحر گلدوست، فرشته صدرعرفایی، احسان گودرزی، مریم شاه داعی، علیرضا جهاندیده، فرخ نوربخت، محمد عاقبتی، صالح کریمایی و سارینا فرهادی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
علی قاضی مدیر فیلمبرداری، محمدرضا دلپاک صداگذار، نوید پورمحمدرضا منتقد، کورش جاهد کارشناس سینما و جمعی دیگر از عوامل فیلم مهمانان پانصد و چهل و سومین نشست باشگاه فیلم تهران هستند.‌
علاقمندان برای حضور دراین نشست می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی بالاتر از پل سیدخندان‌، خیابان جلفا مراجعه و یا با شماره‌های ۲۰- ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.

بخش کارگاهی سیزدهمین دوره‌ جشنواره ملی دانشجویی فیلم کوتاه ‌«سایه» تا 20 بهمن ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی و ارتباط با رسانه جشنواره ملی «سایه»، با توجه به درخواست‌های دانشجویان و استقبال جشنواره از دریافت ایده و طرح‌های دانشجویان از سراسر کشور، مهلت ارسال طرح در «بخشِ کارگاهی» سیزدهمین دوره‌ جشنواره ملی دانشجویی فیلم کوتاه ‌«سایه» تا ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۰ تمدید شد.

سیزدهمین دوره‌ جشنواره‌ دانشجویی فیلم کوتاه «سایه» به همت انجمن علمی سینما و کانون فیلم با همکاری معاونت دانشجویی-فرهنگی و گروه سینمای دانشکده‌ هنر ‌دانشگاه سوره با رویکرد توجه به سینمای مستقل دانشحویی و کشف استعداد فیلم‌سازان دانشجو و معرفی خلاقیت‌های دانشجویی در سینمای کوتاه، از اسفند ماه 1400 الی اردیبهشت 1401 به دبیری محمدحسین یاوری برگزار می‌شود.

همچنین، سیزدهمین جشنواره‌ دانشجویی فیلم کوتاه «سایه» در بخش رقابتی با موضوع «آزاد» و در شاخه‌های داستانی، مستند و تجربی، پذیرای فیلم‌هایی با محوریت «خانواده»، «اخلاق»، «امید و کرونا» و «کنشگری اجتماعی» مورد توجه جایزه‌ ویژه از طرف شورای برگزاری است.

علاقه‌مندان برای اطلاع از جزییات بیشتر و شرکت در جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی «سایه» به سایت sayehfest.ir  مراجعه و فرم ثبت نامی در جشنواره را به دقت پر کرده و تمامی فیلدهای موردنظر را تکمیل کنند.

معرفی هیات داوران بخش نمایشنامه نویسی جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان

به گزارش روابط عمومی بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، هیات داوران مسابقه نمایشنامه نویسی جشنواره بیست و هفتم تئاتر کودک و نوجوان؛ متشکل از هنگامه مفید، احمد بیگلریان و بهرام جلالی‌پور، 105 اثر ارسالی به دبیرخانه بیست و هفتم را ارزیابی و انتخاب خواهند کرد.
هیات داوران بخش مسابقه نمایشنامه‌نویسی از هنرمندان باسابقه عرصه ادبیات نمایشی و کارگردانی نمایش کودک و نوجوان هستند.
هنگامه مفید، شاعر، نویسنده، بازیگر و کارگردان نمایش کودک و نوجوان و عروسکی است. او فارغ‌التحصیل ادبیات دراماتیک از دانشگاه تهران است که تجربه نویسندگی و کارگردانی ده‌ها نمایش و مجموعه تلویزیونی کودک و نوجوان را در کارنامه دارد.
احمد بیگلریان نویسنده، کارگردان و پژوهشگر باسابقه تئاتر کشور و شهر همدان است. حاصل پنجاه سال فعالیت مستمر، این هنرمند، کارگردانی 43 متن نمایشی و تالیف 35 نمایشنامه، همچون « زنگ انشاء»، «جشن تولد»، «آوازهای کودکانه» و... است.
بهرام جلالی‌پور، نمایشنامه‌نویس، فیلمنامه‌نویس، پژوهشگر ادبیات نمایشی و منتقد تئاتر دارای دکتری زبان و ادبیات فرانسه با گرایش تئاتر و عضو هیئت علمی دانشگاه هنر است. کتاب «نقد دراماتیکی نمایشنامه‌های کودکان و نوجوانان» از آثار این هنرمند است.
بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، با هدف تقویت مهارت، رشد آگاهی و اعتماد به نفس فرزندان ایران زمین از طریق نمایش، در اسفند ماه سال جاری، با شعار «تئاتر، پرواز پروانه‌های خیال» در شهر تاریخی همدان برگزار می‌شود.

این باکس خبری در طول روز با اخبار دریافتی به روز رسانی شده است.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۲۵ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1400102518185
  • خبرنگار :