دکتر کامران قدس در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت بستریها در این استان اظهار کرد: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون ۵۰ هزار و ۵۵۹ مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده اند.
وی تصریح کرد: در شبانه روز گذشته و از ۲۴لغایت امروز ۲۵دی ماه، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، پنج بیمار مثبت جدید مبتلا به کووید-۱۹ در شهرستان تابعه دانشگاه و در مراکز درمانی بستری شدند و به این ترتیب مجموع بیماران بستری شده در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون به ۱۰ هزار و ۹۰۷ نفر رسیده است .
دبیر ستاد استانی مقابله با کرونا استان سمنان اضافه کرد: علاوه بر این در این مدت ۳۹هزار و ۶۵۲ بیمار نیز در مناطق تحتپوشش این دانشگاه به صورت سرپایی شناسایی شدند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: خوشبختانه کل موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید۱۹ از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه به ۹ هزار و ۷۷۷نفر رسید.
وی بر لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید و تصریح کرد: همکاران ما در مراکز واکسیناسیون آماده تکمیل واکسیناسیون شهروندان در ۶ شهرستان تحت پوشش دانشگاه هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان یادآوری کرد: در حال حاضر شش شهرستان تحت پوشش این دانشگاه در وضعیت آبی کرونایی هستند.
امیکرون به شاهرود و میامی نرسیده است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه طی ۱۰ روز گذشته فوتی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در شاهرود و میامی ثبت نشد، گفت: در حال حاضر حدود ۲۵ بیمار کووید-۱۹ در بیمارستان امام حسین(ع) بستری هستند.
دکتر حسین شیبانی با بیان اینکه هم اکنون هشت بیمار کووید-۱۹ در بخش های مراقبت ویژه بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود بستری هستند، افزود: سیر بستری بیماران کرونایی در چند روز گذشته ثابت بوده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون هیچ موردی از ابتلا به سویه جدید ویروس کرونا اُمیکرون در زیرمجموعه این دانشگاه گزارش نشده است، تصریح کرد: خطر شیوع و ابتلا به اُمیکرون هنوز وجود دارد، شهروندان باید همچنان رعایت شیوه نامه های بهداشتی از جمله استفاده از ۲ لایه ماسک، فاصله گذاری فیزیکی، استفاده از تهویه مناسب در فضاهای سربسته و تزریق دُز سوم واکسن را در دستور کار داشته باشند.
رئییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: تمام مراکز درمانی، تجمیعی و پایگاه های شهری در دو نوبت صبح و عصر و همچنین مراکز بهداشت روستاها هم به طور شبانه روزی آماده ارائه خدمت و تزریق واکسن به مراجعان هستند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۹۴ درصد از جمعیت هدف در شهرستان های شاهرود و میامی دُز اول واکسن را تزریق کردند، افزود: ۸۳ درصد دُز دوم و ۵۲ درصد دُز سوم واکسن را دریافت کردند.
به گفته وی، خطر ابتلا به سویه اُمیکرون برای کسانی که واکسن تزریق نکردند نسبت به سایر افراد بیشتر است.
به گزارش ایسنا- ۶ شهرستان گرمسار، آرادان، سرخه، سمنان، مهدیشهر و دامغان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان و دو شهرستان شاهرود و میامی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هستند.
انتهای پیام