کشت ۱۹۰ هکتاری لوبیا سبز در بابل

مدیر جهاد کشاورزی بابل از کشت لوبیا سبز بعد از برداشت برنج در ۱۸۹ هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد.

محسن علی گل زاده با بیان اینکه کشت دوم محصولات در زمین های شالیزاری سبب اشتغالزایی، افزایش درآمد کشاورزان و تبدیل ضایعات آن به کود طبیعی برای کشت برنج در سال آینده خواهد شد، اظهار کرد: امسال ۱۸۹.۷ هکتار از مزارع شهرستان بابل بعد از برداشت برنج به کشت لوبیا سبز اختصاص یافت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل با اشاره به اینکه لوبیا در هر خاکی از جمله خاک های شنی رسی که از نفوذ پذیری خوبی برخوردارند قابل کشت است گفت: لوبیا سبز منبع خوبی از ویتامین‌های A، B، C  و مواد معدنی منگنز است که این ماده معدنی به سوخت و ساز کمک می‌کند و خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ دی ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400102518024
  • خبرنگار :