رئیس پیشین سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی:

هرچه امروز دارم از مجموعه جهاد دانشگاهی است

رئیس پیشین سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی تأکید کرد: هرچه امروز دارم از مجموعه جهاد دانشگاهی است.

سید علی‌اکبر شمسیان در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی که پنج‌شنبه، ۲۳ دی ماه، در فرهنگسرای شریعتی جهاد دانشگاهی مشهد برگزار شد، ضمن قدردانی از تمامی جهادگران جهاد دانشگاهی خراسان رضوی به سابقه حضور خود در جهاد دانشگاهی اشاره و اظهار کرد: فعالیت رسمی بنده در جهاد دانشگاهی در سال ۱۳۶۸ آغاز شد و از آن روز تا به امروز در دو مقطع در مجموع به مدت ۱۹ سال ریاست جهاد دانشگاهی خراسان رضوی را بر عهده داشتم و هرچه امروز دارم از مجموعه جهاد دانشگاهی است.

وی با اشاره به تصمیم خود برای استعفا از ریاست سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، تصریح کرد: خواندن داستانی از محمود معظمی در تصمیم من برای کنار گذاشتن مسئولیت خود در جهاد دانشگاهی  بسیار تأثیرگذار بود.

شمسیان با اشاره به داستان دِه نمک محمود معظمی تصریح کرد: این نویسنده خوب کشورمان در این داستان خود می‌گوید «داستان به حدود ۳۵ سال پیش برمی‌گردد. من دانشجو بودم. یک عده دانشجو، با دو مینی‌بوس برای تور شمال و رفتن به فیروزکوه تجهیز شدیم. مینی‌بوس‌ها از حوالی ورامین رد شدند. یکی از دانشجوها گفت اینجا دهی است به نام ده نمک. برویم این ده را ببینیم. راهنمایمان موافقت کرد. وارد ده نمک شدیم. یک ده ارواح. خانه‌های گلی. نه درختی و نه پرنده‌ای و نه سگ و گربه‌ای. خشک و برهوت. یک مادر و دختر، توجه مرا جلب کردند که داشتند در هاون نمک می‌کوبیدند. پرسیدم این‌ها دارند چه کار می‌کنند؟ گفتند این‌ها نمک سنگ را می‌کوبند و بعد می‌فروشند. گفتم نمک که قیمتی در ایران ندارد. چقدر سنگ نمک را باید خرد کنند تا اموراتشان بگذرد؟ یک فقر سنگین وجود داشت. قلبم به درد آمد. هنوز هم که دارم برای شما تعریف میکنم، آن ناتوانی و فقر را با تمام وجودم دارم حس می‌کنم. آن صدای باد را می‌شنوم. خیلی ناراحت شدم و تحت تأثیر قرار گرفتم. مینی‌بوس‌ها راه افتادند و راهی فیروزکوه شدیم. در راه مغز من درگیر این مادر و دختر بود. به جاده شمال که رسیدیم، به خودم گفتم چرا این‌ها آن‌جا را ترک نمی‌کنند که به این‌جا بیایند که این همه سبزه و آب و پرنده است؟ اگر هم قرار است بمیرند، لااقل تشنه نمیرند و این سوال، مثل یک نبض در سرم میزد. و این سوال را از شما میپرسم. چرا این‌ها ده نمک را ترک نمی‌کنند؟ می‌ترسند؟ عادت کرده‌اند؟ جای دیگری را نمی‌شناسند؟ هدفی ندارند؟ قانع هستند به آنچه که هستند؟ دلبستگی دارند؟ نمی‌خواهند تغییر کنند؟ اطلاعات ندارند؟»

رئیس پیشین سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی با بیان اینکه این داستان سرآغازی برای استعفای من از ریاست سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی بود، بیان کرد: همه ما در زندگی خود ده نمک داریم و جهاد دانشگاهی ده نمک من شده بود و احساس کردم اگر جهاد را رها نکنم نمی‌توانم به آن بلوغ و آن چیزی که خداوند به همه ما وعده می دهد، برسیم.  احساس کردم اگر این ده نمک را رها نکنم این ده نمک من را غرق خواهد کرد.

وی با اشاره به فرآیند انتخاب رئیس جدید سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی گفت: دکتر حمیدرضا بیدخوری قصد قبول کردن این مسئولیت را نداشت و با اصرار من اعلام کرد که با وجود اینکه تمام سختی‌های آن را می‌دانم فقط این مسئولیت را می‌پذیرم تا حرف دکتر شمسیان روی زمین نماند.

شمسیان با اشاره به اقدامات خود در دوران مدیریت بر سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، توسعه امور زیربنایی، راه‌اندازی ده‌ها شورای مشورتی، جذب نخبگان، ایجاد درآمدهای پایدار، توجه به معیشت کارکنان، گسترش فرهنگ گفت‌وگو، تعامل با همه سازمان‌ها و نهادها، کسب ده‌ها جایزه ملی و بین‌المللی، اول بودن مراکز فرهنگی، علمی و پزشکی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در سطح کشور و تدوین اسناد بالادستی استان را از جمله اقدامات برشمرد.

وی تداوم وحدت و همبستگی را رمز موفقیت این نهاد در آینده عنوان کرد و خواهان توجه مسئولان و سازمان‌ها به توانمندی‌های جهاد دانشگاهی خراسان رضوی شد.

همچنین در این مراسم جمعی از همکاران جهاد دانشگاهی خراسان رضوی به بیان خاطراتی از دوران مدیریت سیدعلی اکبر شمسیان پرداختند و از دو دهه تلاش‌های وی در تصدی این مسئولیت تقدیر کردند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۳ دی ۱۴۰۰ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400102317250
  • خبرنگار :