حمیدرضا بیدخوری در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی که پنجشنبه، ۲۳ دی ماه، در فرهنگسرای شریعتی جهاد دانشگاهی مشهد برگزار شد، ضمن قدردانی از دو دهه فعالیت دکتر سید علیاکبر شمسیان به عنوان رئیس جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در حالی قدم به پنجمین دهه فعالیتهای خود میگذارد که چالشهای بسیاری را پشت سر گذاشته و دستاوردهای ارزشمندی را کسب کرده است.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی خراسان رضوی از واحدهای پیشرو این نهاد است، ادامه داد: یکی از ویژگیهای جهاد دانشگاهی خراسان رضوی آمیختگی و ارتباط نزدیک با دانشگاههای مادر و مراکز علمی و فناوری در مشهد است.
بیدخوری تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در نشستی با حضور دکتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، یکی از بزرگان جهاد دانشگاهی ضمن بیان خصایص مثبت جهاد دانشگاهی مشهد نقیصهای نیز برای این نهاد برشمرد که پس از آن به منظور رفع این نقیصه ادبیات برنامهریزی ما تغییر کرد. ایشان گفتند که جهاد دانشگاهی فعالیتهای ارزشمند بسیاری انجام داده، اما تاکنون فعالیتی نداشته که به عنوان یک نگین بدرخشد و برتر از سایر فعالیتها نمود پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد:پس از آن نظام برنامهنویسی در جهاد دانشگاهی احیا شد و در فاصله کمی سند چشمانداز جایگاه جهاد دانشگاهی در کشور ترسیم شد و ملاک عمل قرار گرفت و در این میان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی مشتاقانه به این حرکت پیوست.
سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی با اشاره به نفوذ ایده وجود نگین در فعالیتهای جهاد دانشگاهی در ناخودآگاه جهادگران خراسان رضوی، بیان کرد: پس از چندین سال تلاش مشخص شد که سیمرغ جهاد دانشگاهی حاصل پرواز هماهنگ همه پرندگان است و این موضوع میتواند ویژگی ممتاز و نگین سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی شود.
بیدخوری با بیان اینکه همبستگی و همدلی میان جهادگران خود را در کنار دستاوردهای جهاد دانشگاهی نشان میدهد، عنوان کرد: این حرکت هماهنگ جدای از نقشآفرینی تکتک همکاران به رهبری دکتر سیدعلیاکبر شمسیان، رئیس پیشین سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، شکل گرفت؛ چراکه در وجود ایشان مناعت طبع، فروتنی، تبعیت از خرد جمعی همراه با اقتدار و صلابت وجود دارد و امیدوارم جهاد دانشگاهی خراسان رضوی همچنان از این جهادگر متواضع و بلند اندیش بهرهمند باشد.
وی در خصوص رویکردهای جدید مدیریتی خود در جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، گفت: باید بگویم که برنامهای جز رجوع به جهادگران خوشفکر و با تجربه ندارم و به این بهانه به یکی از خصوصیات دیگر جهاد دانشگاهی اشاره میکنم. مقام معظم رهبری در بخش دوم بیانیه گام دوم انقلاب واژههای خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی را به کار بردهاند که این روزها به شدت به آن نیازمندیم. هر چند فعالیتهای فناورانه محور فعالیتهای این نهاد انقلابی است، اما در همین فعالیتهای فناورانه نیازمندیم به جامعهپردازی و تمدنسازی رجوع کنیم.
سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی بیان کرد: ما جهادگران مشهد هیچگاه ایستایی را نیاموختیم و به سکون رضایت ندادیم باور داریم باید فرصتشناسی را به عنوان یکی از ظرفیتهای این نهاد انقلابی به رسمیت شناخت.
وی افزود: فرصتشناسی برای ارائه خدمات گستردهتر و عمیقتر به کشور و مردم به ویژه برای افراد کمبرخوردار یکی از راهبردهای ما بوده و هست و به یاری خدا و عنایات امام رضا(ع) مصمم هستیم حرکت رو به جلوی این نهاد دانشبنیان انقلابی را شتاب دهیم.
انتهای پیام