افزایش ۲ برابری فوتی‌های ناشی از برق گرفتگی در خراسان شمالی

مدیرکل پزشکی قانونی خراسان شمالی از افزایش دو برابری فوتی‌های ناشی از برق گرفتگی در استان خبر داد.

رضا نورس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به تعداد کل متوفیان برق گرفتگی در استان، اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون، هشت نفر در استان به علت برق گرفتگی جان خود را از دست داده‌اند.

وی جنسیت همه فوتی‌های ناشی از برق گرفتگی طی امسال در استان را «مرد» اعلام کرد و افزود: از هشت نفر فوتی اعلام شده، پنج نفر مربوط به حوادث اتفاق افتاده در شهرستان بجنورد و سه نفر نیز مربوط به حوادث شهرهای اسفراین، آشخانه و راز است که در مراکز پزشکی قانونی استان معاینه شده‌اند.

وی ادامه داد: این در حالی است که تعداد کل فوتی‌های ناشی از برق گرفتگی در استان طی سال گذشته چهار نفر بوده اما آمار امسال نشان می‌دهد متاسفانه پیش از اتمام سال جاری، دو برابر سال گذشته فوتی ناشی از برق گرفتگی داریم.

مدیرکل پزشکی قانونی خراسان شمالی در خصوص فوتی‌های ناشی از کار در استان نیز گفت: آمار ثبت شده نشان می‌دهد ۹ نفر طی امسال فوت شده‌اند که چهار نفر مربوط به شهرستان بجنورد، دو نفر شیروان و دو نفر اسفراین و یک نفر مربوط به شهرستان جاجرم بوده است.

این مسئول در خصوص آمار متوفیان حادثه کار طی سال گذشته، اعلام کرد: تا پایان آذر ماه سال گذشته ۱۴ متوفی حادثه کار به پزشکی قانونی ارجاع شده بود که نشان می‌دهد در مدت مشابه امسال با کاهش پنج موردی روبه رو هستیم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۲ دی ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400102216588
  • خبرنگار : 50451