حسین فضلی اظهار کرد: طبق دستور مقام عالی وزارت مبنی بر برگزاری جلسات قرارگاه امنیت غذایی تاکنون ۹ جلسه امنیت غذایی و ۱۶جلسه کمیتههای فرعی این قرارگاه در ستاد استان و ۱۸ جلسه کمیته فرعی مربوطه آن در شهرستانها در زیر بخشهای مختلف دام، طیور،تولیدات گیاهی ، بازرسی و نظارت بر بازار،در سطح استان انجام شده است.
وی افزود: با توجه به قانون انتزاع برخی از وظایف وزارت صنعت به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده و با انتقال بخشی از نیروهای بازرسی از این وزارتخانه از زمان اعزام تاکنون حدود ۳۰۰ بازدید از وضعیت بازار در سطح استان صورت گرفته است.
فضلی در خصوص اصلاح و کارآمدسازی نظام یارانهای بخش کشاورزی تصریح کرد: از دوم دیماه ۱۴۰۰ تاکنون ۱۵جلسه نشست و هماندیشی با بخشهای مختلف تولیدی، تشکل، نظام صنفی، نظاممهندسی، سازمان نظام دامپزشکی، اصناف و بازاریان، فروشگاههای زنجیرهای و تعاونیها، اتحادیه تعاون روستایی، صنایع تبدیلی و سایر بخشهای مرتبط در حوزه کشاورزی برگزار شده است.
وی همچنین اضافه کرد: علاوه بر آن پنج جلسه اطلاعرسانی و هماهنگی با حضور نمایندگان استانداری و دستگاههای نظارتی،حاکمیتی اطلاعات،دستگاههای قضایی و بازرسی و سه جلسه هماندیشی با حضور اعضای فعال قرارگاه امنیت غذایی، دو جلسه با مدیریت ها و روسای تشکل ها و سازمان های مرتبط، پنج جلسه تصمیم گیری با اعضای فعال قرارگاه و در راس آن استانداری برگزار شده است.
فضلی با بیان اینکه با توجه به اهمیت بازرسی از بازار و کالاهای اساسی بخش کشاورزی ۱۷ نیرو از سازمان صنعت مامور شدهاند که برای این امر سازمان جهاد کشاورزی را یاری دهند، تصریح کرد: تعداد ۲۲ نفر از بسیج اصناف نیز به همین منظور اعلام آمادگی کرده اند و تاکنون در کنار تیم بازرسی مشغول فعالیت هستند.
وی گفت: همچنین ۳۲ نفر از نیروهای بازنشسته سازمان جهادکشاورزی و نیروهای مشغول به کار عضو پایگاه مقاومت بسیج سازمان در این خصوص اعلام آمادگی کرده اند و در یکی دو روز آینده ساماندهی و در اکیپ و گروه های بازرسی وارد بازار می شوند.
انتهای پیام