به گزارش ایسنا و به نقل از اس تی دی، در حال حاضر و براساس شواهد علمی ارتباط بین بیماریهای مرتبط با رژیم غذایی(diet-related diseases) و کووید-۱۹ به طور گستردهای پذیرفته شده است. در این راستا، چاقی نیز توسط مرکز کنترل و پیشگیری بیماری به عنوان یک عامل خطرناک قوی مرتبط با بیماری کووید-۱۹ شدید شناسایی شده است.
با این حال، دانشمندان تلاش میکنند تا درک کنند که چرا کووید-۱۹ در برخی خود را با علائم خفیف و در برخی خود را با علائم شدید نشان میدهد.
واکسیناسیون علیه بیماری کووید-۱۹ ضروری است. ثابت شده که واکسنها ایمن و موثر هستند وتاثیر چشمگیری در پیشگیری افراد از ابتلا به این بیماری دارند.
با این حال، تاکنون چندان به نقش رژیمهای رژیم غذایی در میزان شدت این بیماری پرداخته نشده است. در این راستا گروهی از محققان اعم از محققان دانشگاه "دلا کوستا" و دانشگاه "گوادالاخارا" مکزیک به بررسی ارتباط بین شدت علائم کووید-۱۹ و غذای مصرفی در بیماران بستری در کلینیک سرپایی پرداختند.
محققان طی این مطالعه به بررسی ۲۳۶ بیمار مشکوک به کووید-۱۹ پرداختند که تست کروناویروس ۱۰۳ مورد از آنها مثبت بود. یافتههای این مطالعه نشان داد افرادی که آزمایش کووید-۱۹ آنها مثبت بود هنگام افزایش مصرف موادی مانند حبوبات، دانهها، نان و غلات، علائم این بیماری به شدت در آنها کاهش یافت.
نتایج این مطالعه حاکی از آن است که پیروی از یک رژیم غذایی خاص میتواند تاثیر چشمگیری در کاهش علائم این بیماری داشته باشد.
پروفسور " الیهود سالازار رابلز"(Elihud Salazar-Robles) نویسنده اصلی این مطالعه گفت: این مطالعه اهمیت توجه به رژیم غذایی در زمان کووید- ۱۹ را نشان میدهد. تعجب آور نیست که مصرف برخی گروههای غذایی در زمان ابتلا به این بیماری به نفع بیماران سرپایی است.
انتهای پیام