عباس غفوریان در جمع خبرنگاران با اشاره به میانگین عملکرد حدود هشت دهم تن در هکتار اظهار کرد: پیشبینی میشود ۸۰ تن زیره سبز در این شهرستان تولید شود.
وی از کشت زیره سبز در سطح ۱۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد و افزود: جهادکشاورزی از کشت محصولات کم آببر و خصوصا گیاهان دارویی، متناسب با طرح تغییر الگوی کشت در این شهرستان کم آب حمایت میکند.
وی با اشاره به بذرپاشی مزارع زیره سرخه در چند هفته اخیر افزود: کشت این گیاه در این منطقه از اواخر پاییز هر سال آغاز میشود و در اواسط اردیبهشت و خرداد برداشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخه تصریح کرد: بیشترین سطح کشت در روستاهای صوفی آباد، اسدآباد و روستای تاریخی بیابانک است.
غفوریان با اشاره به برخی از ویژگیهای محصول زیره گفت: گیاه دارویی زیره به دلیل تحمل بالا در برابر تنشهای محیطی و نیاز کم به منابع آبی و طول دوره رویش کوتاه، گیاهی مناسب برای کشت در شرایط سخت اقلیمی منطقه سرخه است.
وی خاطرنشان کرد: محصول زیره در چند سال اخیر به دلیل اهمیت و خواص دارویی و درمانی مورد استقبال کشاورزان این منطقه قرار گرفته است.
مدیرجهاد کشاورزی سرخه به برخی از مشکلات موجود در این زمینه اشاره کرد و گفت: نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی این محصول، برداشت سنتی و مشکلات وجین و.. مهمترین مشکلات صاحبان مزارع این محصول در شهرستان سرخه است.
وی اضافه کرد: بدون تردید با رفع چنین مشکلاتی و توسعه کشت محصولاتی از این دست در راستای تغییر الگوی کشت و جایگزینی محصولات کم آببر به توسعه صادرات غیرنفتی در کشور کمک شایانی میشود.
انتهای پیام