توضیحی درباره علت پرداخت نشدن حق بیمه کشت‌های قراردادی در خوزستان

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان در خصوص علت پرداخت نشدن حق بیمه کشاورزان کشت‌های قرارداری گفت: تا زمانی که این قراردادها در سامانه سیفا ثبت نشود، امکان پرداخت حق بیمه کشاورزان توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان وجود ندارد.

امید جهان نژادیان در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص کشت‌های قراردادی گندم در استان خوزستان و موضوع پرداخت حق بیمه کشاورزان اظهار کرد: کلیه قراردادهای منعقدشده مابین سازمان جهاد کشاورزی و کشاورزان استان، باید در سامانه‌ای به نام سیفا ثبت شوند. جهاد کشاورزی این ثبت قراردادها را انجام نداده است و ما این کار را در حالی که جز وظایفمان نیست، در حال انجام آن هستیم.

وی افزود: پرداخت حق بیمه کشاورزان منوط به ثبت قرارداد آن‌ها در سامانه سیفا است و تازمانی که این قراردادها در سیفا ثبت نشود، امکان پرداخت حق بیمه این کشاورزان توسط اداره کل غله و خدمات بازرگانی وجود ندارد.

جهان نژادیان با بیان اینکه حدود ۳ هزار و ۴۰۰ قرارداد کشت گندم در ۲۸ شهرستان استان خوزستان منعقد شده است،  بیان کرد: بخش اعظمی از این قراردادها را بین همکاران خود توزیع کرده‌ایم تا روند ثبت این قراردادها در سامانه، تسریع یابد.

وی با اشاره به میزان سطوح کشت‌های قراردادی گندم تصریح کرد: تعهد استان برای کشت قراردادی این محصول، ۸۵ هزار هکتار بوده که تاکنون ۶۹ هزار هکتار از آن کشت شده است. کشت قراردادی برای اولین بار در سطح کشور و در ۷ استان شامل بوشهر، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، گلستان و هرمزگان به صورت پایلوت در حال اجرا است تا به این ترتیب اشکالات و ابهامات این طرح، احصاء و رفع شوند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ دی ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400101309414
  • خبرنگار :