فرهاد دلق پوش در بزرگداشت روز صنعت در گیلان که عصر امروز در سالن حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد، اظهار کرد: هر ساله مفتخریم به نمایندگی از تولیدکنندکان و صنعتگران برخی واحدها تجلیل کنیم و در قالب کمیته های تخصصی رویه ها را به آنها ابلاغ می کنیم.
وی افزود: ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت گیلان برگزار است و اقدامات ارزنده ای در استان انجام شده است.علم مبنای ما در توسعه صنعت است.
دلق پوش ادامه داد: حمایت از تولیدات صادرات محور را افزایش داده ایم و به طور مثال در بحث رونق تولید در قالب کارگروه رفع موانع تولید رتبه اول کشوری را کسب کردیم.
رییس سازمان صمت گیلان تصریح کرد: اعتقاد داریم دولت باید هدایت امور را در دست داشته باشد و دخالت در امور تولید را به بخش خصوصی واگذار کردیم.
وی خاطرنشان کرد: همکاری سیستم بانکی بهتر شده است و اگر چه هنوز نسبت به نوع جرائم و سود تسهیلات دغدغه وجود دارد.
دلق پوش گفت: صنایعی مانند نساجی و سلولزی در سالهایی از گیلان زمین گیر شدند این در حالیست که با توجه به زیرساخت های مناسبی که در گیلان وجود دارد نباید اجازه دهیم در دیگر صنایع چنین مشکلی بوجود بیاید.
وی گفت: تحریم ها بسیار ظالمانه هستند و چالش هایی در اقتصاد کشور وجود دارد. بدهی معوق و نبود نقدینگی از مشکلاتی است که باید رفع شوند اگر چه کارگروه رفع موانع تولید گامهایی برداشته است اما باید با تلاش شبانه روزی مشکلات کمتر بر صنعت فشار بیاورند. گیلان ظرفیت بالایی دارد و نباید از تکنولوژی جا بماند.
وی ادامه داد: باید قوانین دست و پا گیر را از میان برداریم.در سنوات گذشته علیرغم مشکلات نگذاشتیم هیچ واحدهای صنعتی تعطیل نشو و حتی کرکره یک مغازه بی دلیل پایین کشیده شود.
دلق پوش تصریح کرد: علاوه بر احیای برخی از واحدهای راکد صنعتی، در سال جاری 140 واحد صنعتی جدید به بخش صنعت استان اضافه کردیم.
رییس سازمان صمت گفت: بدون کیفیت محصولات بازارهای هدف را از دست خواهیم داد و باید 8 اصل حمایت از تولیدکنندگان در حد بین المللی رعایت شود.
وی با تاکید بر برندسازی محصولات گیلان گفت: میزهای محصولات مهم و استراتژیک را تشکیل دادیم و برای رسیدن به اهداف مورد نظر باید این چنین اقداماتی بیش از پیش ایجاد شود.
چگینی رییس مجمع نمایندگان گیلان در ادامه این مراسم گفت: باید تولیدات اقتصاد محور داشته باشیم.
وی اضافه کرد: نیاز صنایع کشورها بر صنعت متکی بر دانش بنیان است و امروز کشورها را در دنیا به نام صنعتش می شناسند نه به نام دولتش.
چگینی ادامه داد: باید به سمت روز آمدی قوانین حرکت کنیم. 32 هزار میلیاردتومان در کشور برای ارایه تسهیلات به صنعتگران اختصاص یافت اما موفقیت های لازم در این خصوص کسب نشد.
رییس مجمع نمایندگان گفت: مجلس در پی روزآمد کردن قوانینی است که بتواند به صنعت کمک کند.
انتهای پیام