به گزارش ایسنا، نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی از تاریخ ۵ لغایت ۹ دیماه ۱۴۰۰ در مرکز نمایشگاهی بوستان گفتگو برگزار شد. این نمایشگاه به صورت رسمی با حضور دکتر محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی افتتاح شد.
یکشنبه ۵ دیماه-روز نخست
دکتر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در بازدید از این نمایشگاه گفت: وظیفه دارم از عزیزانمان در جهاد دانشگاهی تشکر کنم و به آنها خداقوت می گویم؛ در بازدید امروز یکی از ویژگیهای مهم بحث علمی و فناورانه بودن حوزههای مختلفی بود که مشاهده کردیم. همیشه ما بحث از متخصصان داخلی می کنیم؛ این نمایشگاه نمادی است که میشود با اطمینان به نیروی داخلی اتکا کرد. حتی در مواردی که نیاز به فناوری خارجی داریم، در انتقال تکنولوژی با برندهای مهم دنیا همکاری شده و از ظرفیتهای آنها استفاده شده است.
سردار مهدی رحیمی، معاون علمی، پژوهشی و فناوری سازمان بسیج مستضعفین؛ حجت الاسلام و المسلمین عسگر دیرباز، نماینده مردم استان آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری و رییس دانشگاه قم؛ علی جدی، نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی؛ رضا کاظم نژاد، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران؛ علی اوسط اکبری مقدم، مدیرعامل منطقه آزاد انزلی؛ دکتر عبدالرضا مجدالدین، مدیرکل دفتر هماهنگی دانش، صنعت و بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از جمله مسولانی بودند که در روز نخست، از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی بازدید کردند.
در روز نخست این نمایشگاه از کتاب «روایت یک رویش»، با گفتارهایی درباره زیست جهادی دکتر سعید کاظمی آشتیانی (بنیانگذار پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی) با حضور دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی، دکتر علی منتظری، رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، دکتر جمال رحیمیان، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، دکتر عبدالحسین شاهوردی، رییس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی، دکتر حامد علی اکبرزاده، رییس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی و ناصر ملائی، نویسنده کتاب رونمایی شد. دکتر طیبی در این مراسم، ایجاد مرکز اسناد جهاد دانشگاهی در سال ۱۴۰۱ را یکی از اولویتهای جهاد دانشگاهی عنوان کرد.
در کنار بازدید مسئولان از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی، شاهد انعقاد چند تفاهمنامه و رونمایی از چند دستاورد در این نمایشگاه بودیم. تفاهمنامه همکاری مشترک میان مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و جهاد دانشگاهی به امضای دکتر بابک نگاه داری، رییس مرکز پژوهشهای مجلس و دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی رسید. همچنین مراسم تبادل تفاهمنامه همکاری مشترک میان مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) و مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی نیز در نخستین روز نمایشگاه برگزار شد.
دوشنبه ۶ دیماه
دومین روز، یکی از شلوغترین و پررفتوآمدترین روزهای برگزاری نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی بود. مهندس جواد اوجی، وزیر نفت در بازدید از این نمایشگاه گفت: احتیاج به نوسازی و بازسازی در تجهیزات حفاری داشتیم. تفاهمنامه آن نیز با جهاد دانشگاهی منعقد شد. با همت و توانی که جهاد دانشگاهی در این بخش دارد، ناوگان حفاری شرکت ملی طی پنج سال بازسازی و نوسازی خواهد شد که ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون دلار بار مالی خواهد داشت. برنامه ما استفاده از توان و ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان و جهاد دانشگاهی است.
در حاشیه این بازدید، چهار تفاهمنامه و یک قرارداد همکاری بین جهاد دانشگاهی و وزارت نفت به امضای مدیران دو مجموعه رسید که شامل "ابلاغ قرارداد بومیسازی فناوری و تجهیزات سریع الاحداث فرآوری نفت خام در آزادگان جنوبی به ظرفیت ۵۰ هزار بشکه"، "امضای تفاهمنامه بازسازی و نوسان ناوگان حفاری"، "امضای تفاهمنامه ساخت ۱۰ دستگاه لوله مغزی سیار"، "امضای تفاهمنامه تصفیه پساب صنعتی واحد بهرهبرداری نفت قشم" و "امضای تفاهمنامه بومی سازی فناوری و خرید ۵۹ حلقه کدیل دستگاه لوله مغزی سیار" بودند.
احمد وحیدی، وزیر کشور ضمن بازدید از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی با داشتن دو دانشگاه و تعداد قابل توجهی پارک علمی و مرکز رشد سهم خوبی در تولید علم ایفا میکند. از دستاوردهای جهاد دانشگاهی در حوزه های مرتبط با وزارت کشور در سطح استانها و استانداریها و وزارت کشور حداکثر استفاده را خواهیم کرد.
محسن خجسته مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز در بازدید از این نمایشگاه، جهاد دانشگاهی را جزو پیشگامان عرصه علم و فناوری عنوان کرد و گفت: جهاد دانشگاهی علاوه بر اینکه یک نهاد دانش محور، علمی و فناور است از ظرفیتهای خود استفاده کرده و سایر مجموعههای فناور را تقویت میکند. در حقیقت به ایجاد هم افزایی و تعامل دربخش های مختلف میپردازد و جزو پیشگامان عرصه علم و فناوری است. جهاد دانشگاهی و شرکت های فناور دیگر باید نیازهای صنعت را کشف کنند و ما نیز باید نیازهای خود را در معرض دید آنها قرار دهیم.
علی اکبر صالحی، قائم مقام فرهنگستان علوم در بازدید از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی تأکید کرد: به عنوان فردی که مسئولیتهای فنی مختلفی در کشور از جمله ریاست سازمان انرژی اتمی داشتم، میفهمم که در این نهاد انقلابی بهویژه در حوزه پزشکی چه اقدامات فوقالعادهای انجام شده است. اکنون که در آستانه نگارش برنامه هفتم توسعه هستیم، توصیه میکنم که مسئولان مربوطه حتماً سراغ دوستانی مانند جهاد دانشگاهی، پژوهشگاهها و دانشگاههای کشور بروند و این نهادها را در نوشتن برنامه و تامین نیازهای آن دخیل کنند.
دکتر پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیات و فناوری نیز با اشاره به فعالیتهای جهاد دانشگاهی عنوان کرد: من سالهاست که به صورت فردی و سازمانی، با جهاد دانشگاهی همکاری داشتهام و با این نهاد آشنایی دارم. در سالهای اخیر، جهاد دانشگاهی به سمت پاسخگویی به نیازهای جدی کشور، حرکت کرده و به نوعی پوستاندازی داشتهاست. به عنوان معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری آمادگی کامل این معاونت را برای برقراری ارتباط منسجم و کاملاً تعریفشده بخشهای مختلف دانشگاهها، با جهاد دانشگاهی در یک همافزایی و همکاری نزدیک اعلام میکنم.
حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در بازدید از این نمایشگاه تصریح کرد: یکی از افتخارات جمهوری اسلامی به معنای واقعی جهاد دانشگاهی است. پیشتر نیز از دستاوردهای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور بازدیدهایی داشتهام و معتقدم که هر میزان که این بازدیدها بیشتر باشد، احساس غرور ملی در افراد شعلهورتر میشود. کشوری هستیم که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره تحریم بودهایم و مشکلات ارزی یکی از مشکلات عمده همیشگی ما بوده است؛ در همین راستا جهاد دانشگاهی میتواند در تمام زمینهها و حل مشکلات ارزی کشور کمککننده باشد. بخشی از اقدامات جهاد دانشگاهی که برای اولین بار در دنیا انجام شده، کمنظیر است و میتواند بسیاری از مشکلات ما را در زمینههای مختلف از بین ببرد.
حمیدرضا گلپایگانی، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران؛ ابوذر شریفی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت؛ سید ناصر حسینی پور، نماینده گچساران و باشت؛ مسلم صالحی، نماینده اقلید و عضو کمیسیون اقتصادی؛ احمد مرادی، نایب رییس کمیسیون انرژی و نماینده نماینده مردم بندرعباس ،قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر؛ قدرت الله حمزه، نماینده اردل و فارسان؛ جبار کوچکی نژاد عضو ارشد کمیسیون بودجه مجلس و نماینده رشت و خمام؛ بهزاد رحیمی، عضو کمیسیون صنایع و نماینده سقز و بانه؛ دکتر فاطمه محمدبیگی، نماینده قزوین، آبیک و البرز؛ سارا فلاحی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و نماینده ایلام، دکتر غلامرضا منتظری، نایب رییس کمیسیون فرهنگی و نماینده گرگان و آق قلا؛ محمد سرگزی، نماینده زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون و دکتر مهران فاطمی استاندار یزد، از جمله مقامات و مسئولانی بودند که از این نمایشگاه بازدید کردند.
همزمان با برگزاری دومین روز نمایشگاه توانمندیهای جهاد دانشگاهی، مراسم تکریم و تقدیر از اهداکنندگان برتر نمونههای زیستی به مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران برگزار شد.
در این مراسم که با حضور دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی، دکتر مجید تولیت ابوالحسنی، رییس مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، سردار علی مهدی پور، معاون سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور و جمعی از مسئولان جهاد دانشگاهی برگزار شد، از دکتر سید محمد حسین مدرسی، استاد ژنتیک انسانی گروه ژنتیک پزشکی، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر محمدعلی ملبوبی، معاون فناوری پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری؛ دکتر سید نصرالله طباطبایی، عضو هیات علمی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر قدیر رجب زاده (رییس) و دکتر ابوالفضل پهلوانلو (معاون پژوهشی) موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد تقدیر شد.
سهشنبه ۷ دیماه
همزمان با سومین روز برگزاری نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی، دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز از این نمایشگاه بازدید کرد. دکتر زلفی گل گفت: حقیقتاً بازدید از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی، در انسان احساس غرور، شادی و امید ایجاد میکند که در کشور ما در عرصه فناوری و علم نافع، چه کارهای بزرگی انجام شده است و جهاد دانشگاهی زحمات زیادی کشیده است و در بخشهایی واقعاً مرجعیت علمی و فناوری دارد که قابل تقدیر است.
حجتالاسلام و المسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز در بازدید از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی باید مراقبت کند که این مسیر، یعنی سنگرهای خالی و بارهای بر زمینمانده را تکلیف خودش بداند. یک جاهایی هست که یا با ضعف عملکرد روبرو هستیم یا اینکه اساساً، ورودی اتفاق نیفتاده است. جهاد دانشگاهی مأموریت و وظیفه خود میداند که به این حوزههای (مغفولمانده) ورود پیدا کند. جهاد دانشگاهی از ظرفیتهای خوبی برخوردار است که میتواند هم مسائل را به درستی به دانشگاه منتقل و از ظرفیت دانشگاه برای حل مسئله استفاده کند و هم تبدیل به جایی شود که توانمندیهای دانشگاه را به صنعت منتقل کند و صنعت را به این باور برساند که بسیار از مشکلات و گرههای پرهزینه در فضای علمی خودمان قابل حل است.
مهندس علی امام، رییس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت راهآهن شهری تهران و حومه (مترو) نیز در بازدید از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی، به پروژه یک رام قطار ملی مترو که با همکاری جهاد دانشگاهی انجام شد، اشاره کرد و گفت: در کنار توجه به رفع نیاز مردم، از بحث بومیسازی غافل نبودهایم و پروژه یک رام قطار ملی مترو، نمود واقعی حمایت از بومیسازی است.
فرزاد مخلصالائمه، استاندار استان مرکزی؛ محمدرضا حسین نژاد، استاندار خراسان شمالی؛ محمد گلفشان، سید محمدعلی میرطاهری، رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور؛ رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر؛ سید مجید بختیاری، حجتالاسلام علی نوریجانی، معاون حقوقی و پارلمانی کمیسیون ملی یونسکو و رییس کل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکو ایران، در سومین روز از برگزاری دومین نمایشگاه توانمندیهای جهاد دانشگاهی، از این نمایشگاه بازدید کردند.
در سومین روز برپایی نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی، با حضور استاندار استان مرکزی و رییس جهاد دانشگاهی، تفاهمنامه همکاری به منظور راهاندازی شعبه پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی در استان مرکزی به امضای فرزاد مخلصالائمه، استاندار استان مرکزی و دکتر رامین صرامی فروشانی، رئیس پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی رسید. همچنین تفاهمنامه مرکز گردشگری علمی - فرهنگی دانشجویان ایران (وابسته به جهاد دانشگاهی) و باشگاه سواد رسانهای یونسکو به امضای رحیم یعقوبزاده، رییس مرکز گردشگری علمی فرهنگی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و حجتالاسلام علی نوریجانی، معاون حقوقی و پارلمانی کمیسیون ملی یونسکو و رییس کل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکو ایران رسید.
همزمان با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر جهاد دانشگاهی نیز برگزار شد. همچنین در این مراسم از اولین مجموعه جامع ایرانی آموزش زبان انگلیسـی با نام تجاری EIGHT رونمایی شد. در کتاب EIGHT تلاش شده است تا ضمن آموزش حرفهای زبان و استفاده از کارآمدترین شیوههای آموزشی، نگاهی سالم و بدون آسیب به مقوله فرهنگ داشته باشد. این مجموعه آموزشی تمام استانداردهای اتحادیه اروپــا CEFR را داراست و برمبنای بانک اطلاعاتی (CORPUS) بنا نهاده شده که سطوح ابتدایی تــا پیشــرفته آمــوزش زبــان انگلیسی را پوشش داده اســت. این مجموعه ۸ بسته آموزشی است که محتوای ۶ بسته آن شامل ۱۲ جلد کتاب است که به همراه سایر ضمایم (کتاب دانشآموز، کتاب کار دانشآموز، کتاب راهنمای معلم، فایلهای صوتی، آزمونها و قلم گویا) آماده شده است.
چهارشنبه ۸ دیماه
نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی در چهارمین روز برگزاری، میزبان سید صولت مرتضوی، معاون اجرایی رئیس جمهوری بود. معاون اجرایی رئیس جمهوری در جریان بازدید از این نمایشگاه گفت: قطعاً شعار دولت سیزدهم حمایت از دانشبنیانها و جوانان خلاق، مومن و انقلابی کشور است و ما معتقدیم انشاءالله جهاد دانشگاهی با کمک دولت و بخش خصوصی به اهدافی که ترسیم شده است دستیابد.
محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی نیز از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی بازدید کرد. اسلامی در این بازدید تأکید کرد: به لطف خدا جهاد دانشگاهی در مسیر صحیحی که باید قرار دارد. جهاد دانشگاهی همواره در جستوجوی یافتن مسائل و مشکلاتی است که در سر راه دستگاههای گوناگون کشور قرار دارد. این نهاد توانسته با کار پژوهشی و علمی نیازهای کشور را بویژه در سالهای اخیر که تحریمهای ظالمانه علیه کشور اعمال شد، برطرف نماید.
دکتر بهرام عیناللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بازدید از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی با اشاره به تأسیس مرکز رویان در دهه هفتاد به عنوان یکی از زیرمجموعههای جهاد دانشگاهی و استفاده از سلولهای بنیادی در درمان گفت: امروزه این روش به طور کامل در قسمتهای مختلف در حال استفاده است. بازدید ما از این مرکز باعث شد آن چیزهایی در رابطه با سلولهای بنیادی و روشهای نوین برای تشخیص و درمان سرطان و روشهای غیر دارویی بسیار پیشرفته در ذهن بود را ببینیم. بسیار پیشرفتهای خوبی در رابطه با مسائل ژنتیکی انجام شده است.
وزیر بهداشت نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی را بسیار خوب ارزیابی کرد و با بیان اینکه وزارت بهداشت از این دستاوردها حمایت خواهد کرد، این خبر را داد که وزارت بهداشت حتماً از این دستاوردها حمایت و قراردادهایی را با جهاد دانشگاهی منعقد خواهد کرد.
انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری نیز در بازدید از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی گفت: پیشتر با دوستان جهاد دانشگاهی همکاری داشتهایم و با برخی از فعالیتها آشنا هستیم و از دستاوردهای آن استفاده کردهایم و این نمایشگاه باعث شد بتوانیم یک بار دیگر این دستاوردها را از نزدیک ببینیم. امیدواریم با پشتیبانیهایی که انجام میشود شرایط بهتر شده و بتوانیم بحث مشاغل خانگی زنان را توسعه دهیم.
ماموستا عبدالسلام کریمی، مشاور رئیسجمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی و مذهبی نیز در بازدید از این نمایشگاه گفت: جهاد دانشگاهی مختص به یک نهاد یا وزارتخانه مخصوص نیست بلکه برای کل کشور کار میکند؛ یعنی همه وزارتخانهها باید این نهاد را از خود بدانند و بودجه های پژوهشی خود را در آن صرف کنند و این کار بهتر و به عقل نزدیکتر و از نظر علمی نیز نتیجه بخشتر است.
جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران؛ غلامعلی حیدری سودجانی، استاندارد چهارمحال و بختیاری؛ زهره الهیان، نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی؛ عباس جهانگیرزاده، نماینده مردم پارس آباد و بیله سوار در مجلس شورای اسلامی؛ سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس؛ دکتر محمد گلستان باغ، رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، در چهارمین روز از برگزاری دومین نمایشگاه توانمندیهای جهاد دانشگاهی، از این نمایشگاه بازدید کردند.
پنجشنبه ۹ دیماه-روز پایانی
همزمان با آخرین روز برگزاری نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی، دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از این نمایشگاه بازدید کرد. دکتر ستاری گفت: بسیار خوشحال هستم از اینکه میبینیم سازمانهای متعددی میآیند و قراردادهای جدی با جهاد دانشگاهی خصوصاً در حوزههای انرژی، نفت و گاز، حمل و نقل منعقد میکنند. هم سطح و هم مبالغ تفاهمنامهها قابل توجه است که نشان میدهد کمکم این محصولات وارد تصمیمگیریهای کلان کشور میشود و بسیاری از محصولات توسط مردم در حال استفاده است.
یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش نیز در بازدید از نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی تأکید کرد: این نمایشگاه باب ورودی برای ارتباط مستمر و تعامل دو جانبه موثر میان وزارت آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی است. تنوع این نمایشگاه بسیار عالی بود. پیشتر در نمایشگاهها به لایه سخت توجه داشتیم، اما در نمایشگاه جهاد دانشگاهی به لایه نرم و زیرساختهای فرهنگی نیز توجه شده بود و این امر بسیار مهم است.
دکتر محمدمهدی طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در بازدید از این نمایشگاه گفت: اگر بخواهیم به جهاد دانشگاهی به عنوان یک پارک تکنولوژی نگاه کنیم، جهاد دانشگاهی یک اَبرپارک ملی است که در همه دانشگاهها حضور دارد و این موضوع را باید جدی گرفت و انتظار این است که توجه کاملی به این نهاد شود. امیدواریم موفقیتهای خوب که جهاد دانشگاهی در حوزه نفت، پزشکی و کشاورزی و عرصههای مختلف به دست آورده است (به طور کامل) تحقق پیدا کند.
سرتیپ شاهین تقیخانی، معاون فرهنگی و روابط عمومی و سخنگوی ارتش؛ سردار سید مهدی فرحی، جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح؛ ایرج دریالعل، رئیس امور تلفیق سازمان برنامه و بودجه؛ دکتر حسن ملکی، معاون وزیر آموزش و پرورش؛ دکتر حسین قناعتی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ محسن اسماعیلی، نماینده مجلس خبرگان رهبری؛ محمدرضا مجیدی، دبیر مجمع مجالس آسیایی؛ روحالله متفکر آزاد، نماینده مردم آذر شهر، اسکو و تبریز در مجلس شورای اسلامی؛ مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی؛ سید کریم حسینی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی؛ محمد صالح جوکار، نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی؛ سید جلیل میر محمدی میبدی، نایب رئیس کمیسیون پزشکی مجلس شورای اسلامی؛ سید محمد پاک مهر، نایب دوم کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی؛ غلامرضا نوری قزلجه، عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی؛ روز پنجشنبه از نمایشگاه توانمندیهای جهاد دانشگاهی بازدید کردند.
همزمان با آخرین روز برگزاری نمایشگاه توانمندیها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی و در حاشیه بازدید معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، تفاهمنامه سهجانبهای میان مرکز توسعه فناوریهای این معاونت، معاونت پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی و شرکت بهرهبرداری راهآهن شهری تهران و حومه امضاء شد. این تفاهمنامه با موضوع "همکاری مشترک برای تبدیل یک رام قطار DC متروی تهران به قطار AC" منعقد شد و به امضای دکتر محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی؛ دکتر مهدی شایستهاصل، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری راهآهن شهری تهران و حومه، و دکتر حمید ذوالفقاری، رئیس مرکز توسعه فناوریهای معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری رسید.
همزمان با حضور و بازدید دکتر محمدمهدی طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی با هدف «ایجاد سکوی نشر دانش»، تفاهمنامه همکاری مشترک میان دانشگاه آزاد اسلامی و جهاد دانشگاهی منعقد شد. این تفاهمنامه به منظور توسعه همکاری جهاد دانشگاهی با دانشگاه آزاد اسلامی در محورهای «استقرار چرخه مدیریت دانش و ارتقای آن در سطح ملی، منطقهای و بینالمللی»، «بهبود رتبههای بینالمللی نشریات دانشگاه در نظامهای رتبهبندی بینالمللی»، «بهبود چرخه اقتصاد نشر مجلات علمی»، «ایجاد بستر لازم به منظور تبادل دادهها و اطلاعات علمی در فضای مجازی» و «استفاده مطلوب از ظرفیتهای نرمافزاری و سختافزاری طرفین در راستای گسترش همکاری بین سازمانی» منعقد شده است.
انتهای پیام