نمایشگاهی به وسعت چهاردهه تلاش

ایران هفته گذشته شاهد رویدادی نمایشگاهی بود که بخشی از دست آوردهای پژوهشی، تحقیقاتی جهاددانشگاهی را در حوزه‌های صنعت، پزشکی، کشاورزی، آموزش، علوم اجتماعی و فرهنگی، در معرض دید و البته قضاوت قرار داد. نمایشگاهی به وسعت چهاردهه تلاش مجاهدانه جهادگران عرصه علم و عمل.

بوستان گفتگو، از یکشنبه پنجم دیماه و همزمان با آغاز فصل سرد سالی که باید همت‌ها به سمت تحقق حمایت از تولید و علم آفرینی معطوف می‌شد، میزبان رویدادی بود که می‌توان آن را مصداق عینی توانستن با تکیه به توانایی‌های داخل، در مسیر دستیابی به ابزارهای تحقق رشد در حوزه‌های مختلف و با نگاهی دانش بنیان دانست.

جهاددانشگاهی، از اولین روز تاسیس، با نگاهی متفاوت مسیری را جهادگونه و علم محور پیمود و طی سالها نشان داد که "خواستن توانستن است" صرفا یک شعار زیبا نیست؛ شکل گیری حرکت‌های در حوزه‌های پزشکی، علوم انسانی، علوم کشاورزی و دامپروری، مهندسی و البته فرهنگ و فعالیت‌های این گستره به ویژه در بخش رسانه‌ای اعم از برخط و مکتوب و ......

نمایشگاه پنج روزه حتی اگر کل بوستان گفتگو در تهران را محدوده عرصه و نمایش دستاوردهای جهاددانشگاهی قرار می‌داد، بی تردید به لحاظ وسعت و زمان کفاف نشان دادن عمق وقایع ملموس و اثرگذاری که جهادگران دانشگاهی طی بیش از چهاردهه، برای تحقق آن همه توان و سرمایه خود را به میدان آوردند، نبود؛ اما بخشی از آنها را نمود داد و همین اندک هم نشان داد که اگر از این ظرفیت به خوبی بهره برده بودیم، امروزمان بهتر از دیروز بود.

رئیس جهاددانشگاهی در بازدید سردبیران دفاتر استانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) تاکید کرد که مسئولان در بازدید از این نمایشگاه ضمن اذعان به داشته‌ها و توانمندی‌های این نهاد انقلابی در حوزه‌های مختلف، بر لزوم بهره‌گیری از این توان تاکید داشتند.

دکتر طیبی در عین حال، از اینکه بسیاری از دستگاه‌های اجرایی، علیرغم تاکیدات مسئولان ارشد خصوصا مقام معظم رهبری در خصوص بهره‌گیری از توان داخلی در مسیر رشد اقتصادی، به هر دلیل از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در بخش‌های مختلف خصوصا مهندسی و پزشکی، بهره کافی نبرده‌اند، گلایه کرد.

او یکی از مهمترین اهداف برپایی نمایشگاه جهاددانشگاهی را معرفی دستاوردها و توانمندیهای این نهاد در بخش‌های مختلف برشمرد و اضافه کرد که همه مسئولان بازدید کننده از این نمایشگاه، بر ضرورت بهره‌گیری از این توانمندیها تاکید داشتند.

طیبی با یادآوری اینکه رسانه، راوی بی غرض و واقع بین مسائل و معرفی کننده صادق توانمندیهاست، خاطرنشان کرد که دستاوردهای جهاددانشگاهی در حوزه‌های مهندسی، پزشکی، علوم اجتماعی، آموزشی و .... با اتکاء به توان داخل و با استفاده از ظرفیت‌های خلاق و نوآور علمی، حاصل شده و معرفی آنها به جامعه، توسط رسانه‌ها، گامی در مسیر تقویت و رشد اقتصادی با بهره گیری از توان داخلی است.

به حتم جهاددانشگاهی اکنون با در اختیار داشتن ظرفیتی اعظیم از نیروهای انسانی متخصص، جهادی و کارآمد، در بخش‌های پزشکی، زیست محیطی، برق و الکترونیک، کشاورزی و .... به عنوان پشتیبانی علمی و عملی آماده حمایت از تمام فعالیتها در بخش‌های صنعت، کشاورزی، پزشکی، زیست محیطی و ... است.

یکی از مهمترین ظرفیت‌های جهاددانشگاهی که نباید از کنار آن به سادگی گذشت، توان تحقیقی، پژوهشی و البته آموزشی است که با به کارگیری آنها، دستاوردهای امروز این نهاد، حاصل شده است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۰ دی ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1400101006978
  • خبرنگار :